Lediga bostäder

Dags för en ny bostad – i norra Sverige? Diös erbjuder ett brett utbud av lägenheter med centrala lägen i Dalarna, Gävleborg, Västernorrland, Jämtland, Västerbotten och Norrbotten.

Vi har ett gott rykte som pålitlig hyresvärd. Ett förtroende som är mycket viktigt för oss att vårda och bevara. För att säkerställa snabb service och hög kvalitet förvaltar vi alltid våra egna fastigheter.

Vi har lägenheter på följande orter:

Borlänge, Falun, Gävle, Mora, Söderhamn, Skellefteå, Sundsvall, Östersund, Umeå och Luleå.

Vi har högt tryck av spekulanter på våra lägenheter. De lägenheter som för tillfället är lediga och finns för uthyrning just nu, hittar du i listan nedan. De lägenheter som annonseras ligger vanligtvis ute endast ett par dagar eftersom antalet intressenter per lägenhet är högt och lägenheterna oftast blir uthyrda omgående.


Felanmälan

Vill du som hyresgäst anmäla ett fel eller ett serviceärende?

Gör felanmälan här

Felanmälan via telefon
0771-40 30 22

Så ansöker du om en lägenhet

Vi har för tillfället högt tryck på våra lägenheter i hela norra Sverige. Det innebär att ett stort antal spekulanter anmäler sitt intresse på de lägenheter som blir lediga, i vissa fall fler än hundra på en och samma lägenhet. De lediga lägenheter som vi för tillfället har, annonserar vi i listningen till vänster.

Om du är intresserad

Vi har inget kösystem, om du har hittat en lägenhet du är intresserad av kan du välja att göra en intresseanmälan på den aktuella lägenheten. Det gör du genom att gå in på lägenhetsbeskrivningen och klicka på länken Intresseanmälan.

Lämna en intresseanmälan

Vad händer med din intresseanmälan?

Vi tar emot din intresseanmälan och går igenom alla intresseanmälningar som kommer in. Efter genomgång kommer vi sedan att kontakta den eller de som är aktuella för eventuell visning av lägenheten. Om du inte har fått svar från oss inom två veckor har lägenheten gått till annan sökande.

För att skriva hyreskontrakt med oss krävs följande:

  • Stadig inkomst
  • Godkännande att vi får göra kreditupplysning
  • Gärna referenser från tidigare hyresvärd