Butik i GÄVLE

Intresseanmälan

Butik på 1600 kvm på Drottninggatan 18 i Centrum

Beskrivning

Lokalen har bästa shoppingläget i Gävle med egen entré från stortorget. På gatuplan finns plats för en mindre förbutik och med rulltrappa tar man sig till övre plan som har en fin utsikt över stortorget. Lokalen ligger med direktanslutning till p-huset konvaljen där man kan parkera bilen och gå rakt in i butiken på övre plan.

Service

Fastigheten är centralt belägen på Stortorget som är en populär och naturlig knutpunkt i Gävle. Här hittar du torghandel, uteserveringar, vattenkonst, evenemang m.m. Området runt torget präglas av hög puls och folkliv. Det är också A-läge för handel och här finner du bland annat de flesta kedjebutikerna och stans gallerior. Livsmedelsaffär, bank, apotek och lunchrestauranger finns runt hörnet. Gym finns i huset och fastigheten har Friskis & Svettis som närmaste granne.

Kommunikationer

4 minuters gångavstånd till centralstationen, 1 minut till rådhuset där de flesta lokalbussar stannar. 5 minuters promenad till stadsparken Boulognerskogen. Avstånd till flyg ca 14 mil. Gävle - Arlanda tar 60 min med X2000.

Omgivning

Gävle är en expansiv handelsstad med en stabil, positiv befolkningstillväxt och goda kommunikationer. Staden har ett attraktivt, geografiskt läge med närhet till Arlanda och Stockholm. Här möts också två Europavägar (E4 och E16), tre järnvägar och sjöfarten med Gävle Hamn - hjärtat för import och export på ostkusten. I Gävle finns ett brett och intressant näringsliv med ca 7000 företag i olika storlekar och inom alla branscher. Gävle centrum är en levande mötesplats med shoppinggator, affärsgallerior, e

Intresseanmälan

Kontaktuppgifter

Företag *
Förnamn *
Efternamn *
Telefon *
E-post *
Jag godkänner att mina uppgifter behandlas enligt PUL. *
Läs mer här

Kommun: Gävle
Område: Centrum
Adress: Drottninggatan 18
Yta: 1600 kvm
Lokaltyp: Butik
Tillträde: 2017-07-01
Fastighetsnamn: Norr 31:9
Fastighetens yta: 22719 kvm

Kontaktperson hos Diös

Jennie Nyblom
Förvaltare
Direkt:
+46 10 470 97 13