Centrumledaren har hyresgästen i fokus

Diös centrumledare sätter hyresgästen i främsta rummet. Rakel Göras är länken mellan Diös Fastigheter och hyresgästerna och har till uppgift att utveckla våra gallerior i Falun.

- Jag har ett helhetsansvar för galleriorna och jobbar för att utveckla dem så att de är attraktiva för våra befintliga hyresgäster, nya hyresgäster och besökare. I arbetet ingår många delar, allt ifrån personal- och kundaktiviteter, marknadsföring till att se till att det är snyggt, trevligt, bra skyltat och att hitta nya verksamheter till gallerian. Ytterst handlar det om att våra hyresgäster ska tjäna pengar och trivas så att både de och kunderna stannar hos oss, säger Rakel Göras.

Förenkla för hyresgästerna

Centrumledarens roll är att förenkla för hyresgästerna, det kan handla om allt från parkeringsfrågor till förhandlingar med kommunen. 

- Jag jobbar nära förvaltare, fastighetsskötare, kundansvariga och centrumledare inom Diös övriga affärsområden. Jag ska jobba med idéer och utveckling men också fånga upp hyresgästernas behov och se till att önskemålen förs vidare inom företaget. Det är butikerna och caféerna som har kunskap om kunderna och deras behov, det är avgörande kunskap för att fortsätta utveckla verksamheten. Jag tror på delaktighet och de som hyr av oss är också med och fattar beslut i de fall det är möjligt.

Regelbunden kontakt med butikerna

Rakel Göras har regelbunden kontakt med butikerna och försöker vara på plats i galleriorna så ofta hon kan, ingen dag är den andra lik och det uppskattar hon. 

- Det roligaste med jobbet är variationen, att få möta hyresgäster, kunder och att samarbeta med kollegor. Det är också roligt att vara med och sköta aktiviteter och event. I mitt jobb måste man vara på tårna och ligga i framkant, det gillar jag!