Karriär

Vi har alltid våra hyresgäster i fokus. Genom engagerade medarbetare skapar vi bästa förutsättningar för affärer och relationer. Då stärker vi också vårt varumärke. Vi vet att den viktigaste framgångsfaktorn är våra medarbetare, och vår vilja att hela tiden utvecklas. Alla hos oss tar stort eget ansvar och vi värdesätter en aktiv, positiv och omtänksam arbetsmiljö.

Genom våra lokala team driver vi smart stadsutveckling i våra städer. Vi utvecklar våra fastigheter med attraktiva mötesplatser, kontor, bostäder och butiker. På så sätt skapar vi tillväxt för våra hyresgäster. Grunden för vår verksamhet och förhållningssättet gentemot våra hyresgäster, våra medarbetare och andra kan sammanfattas med tre ord; ENKLA, NÄRA och AKTIVA. Stämmer de värdeorden in även på dig?

MÖT VÅRA MEDARBETARE

Vi är över 160 medarbetare på Diös. Vi har lokala team i alla våra städer och vårt huvudkontor finns i Östersund.

 INTERVJU MED JOHANNA - MILJÖANSVARIG

Johanna är ansvarig för Diös miljöarbete. Vårt fokus ligger på våra 4 huvudområden - Ansvarsfullt företagande, hållbar förvaltning, hållbar stadsutveckling och agera som en attraktiv arbtesgivare. 

LÄS INTERVJUN MED JOHANNA

 

 INTERVJU MED JONAS - IT-CHEF

Jonas är sen Oktober 2017 vår nya IT-Chef, och driver bland annat frågan om hur vi som företag kan utvecklas digitalt, såklart tillsammans med våra hyresgäster.

LÄS INTERVJUN MED JONAS

 

 

INTERVJU MED TONY - TEKNISK FÖRVALTARE

Tony har varit på Diös under de senaste 9 åren, och är idag teknisk förvaltare. Han är teamledare i Gävle för våra fastighetstekniker, samt support till förvaltare och uthyrare.

LÄS INTERVJUN MED TONY

 

Läs mer om våra avdelningar

 

AFFÄRSSTÖD

AFFÄRSUTVECKLING

EKONOMI & FINANS

UTHYRNING & FÖRVALTNING

KOMMUNIKATION & MARKNAD

EXAMEN & PRAKTIK

 

#Enkla #Nära #Aktiva 

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng