Diös Umeå tecknar hyresavtal med expansiva it-företaget UDK

Vid årsskiftet flyttar UDK, Umeå Datakonsulter, in i på Västra Norrlandsgatan 10 mitt i centrala Umeå. I dagarna firar företaget sitt 30-årsjubileum. Nu utvecklar fastighetsägaren Diös lokalen för att fullt ut anpassas till UDK’s verksamhet med möjlighet till ytterligare expansion.

UDK grundades 1987 i Umeå och är en ledande aktör inom affärsstödjande IT-lösningar för alla typer av företag och organisationer. Företaget har idag ca 35 medarbetare och kunderna finns över hela Norden. Den nya lokalen ligger i en av fastigheterna som Diös förvärvade från Castellum tidigare i år. UDK kommer att dela lokalerna med systerbolaget C4, som arbetar med en mjukvaruprodukt för produktinformationshantering.

- Det är riktigt glädjande att vi har kunnat hjälpa expansiva UDK med nya lokaler mitt i centrala Umeå. Det ligger helt i linje med vår strategi kring stadsutveckling. UDK startade här i Umeå och har verkligen utvecklats tillsammans med staden under de senaste trettio åren, säger Sara Bergh, uthyrare, Diös Umeå.

- Vi var ute efter en bra lokal med bra läge. Vi ville dessutom ha en flexibel hyresvärd som både kan tillföra något och följa oss i vår utveckling. Nu har vi landat helt rätt, säger Jörgen Bolin, vd, UDK.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Sara Bergh, uthyrare, Diös Fastigheter
Telefon: 010-470 98 56
E-post: sara.bergh@dios.se

Jörgen Bolin, vd, UDK
Telefon: 090-71 65 01
E-post: jorgen.bolin@udk.se

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng