Diös utvecklar lokaler i Gävle till ett av Sveriges största utbildningsföretag

Den 1 december flyttar utbildningsföretaget Astar in på Rälsgatan på Sörby Urfjäll i utkanten av centrala Gävle. Inriktningen på utbildningar i de nya lokalerna kommer att vara kock, konditor och kallskänka. Fastighetsägaren Diös utvecklar just nu lokalerna med utbildningskök och ytor som möjliggör både utbildningsverksamhet, konferenser och administration.

Astar är ett av Sveriges största utbildningsföretag och erbjuder bland annat branschnära yrkesutbildningar inom ett brett spektra; allt från konditor och kock till fordonstekniker och försäljning. Målet är att utveckla varje elev med stjärnkompetens och skapa goda förutsättningar för anställning. Genom andra deltagare och engagerade lärare bidrar Astar till en utvecklande utbildningstid.

- Det är riktigt glädjande att vi har kunnat hjälpa Astar med nya lokaler i Gävle. Vår förhoppning är att denna etablering bidrar till att utveckla området och skapa bättre flöden med fler personer som rör sig i kvarteret. Det ligger helt i linje med vår strategi om stadsutveckling. Nu ser vi fram emot att hälsa våra nya hyresgäster välkomna i början av december, säger Jennie Nyblom, förvaltare, Diös Gävle.

- Vi var ute efter en bra lokal med bra förutsättningar för vår köksinriktade utbildning men också med möjligheter till expansion. Vi har haft en bra dialog med Diös och vi ser gärna ett utökat samarbete i framtiden. Det känns som vi har hamnat helt rätt och ser fram emot att komma igång, säger Jerker Hultman, fastighetsutvecklare, Thorengruppen AB/Astar AB.

Astar finns på över hundra platser i landet och är också Diös hyresgäst i centrala Östersund.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Jennie Nyblom, förvaltare, Diös Gävle
Telefon: 010-470 97 13
E-post: jennie.nyblom@dios.se

Jerker Hultman, fastighetsutvecklare, Thorengruppen AB/Astar AB
Telefon: 070-169 03 01
E-post: jerker.hultman@thorengruppen.se


För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng