Utveckling av Bergströms och Falan gallerior i Falun

Som tidigare berättats utvecklar Diös just nu Bergströms och Falan gallerior i Falun. Syftet är att skapa en bättre och modernare upplevelse för besökare och bättre förutsättningar för hyresgästerna att kunna utveckla sina verksamheter.

Etapp 1 är inledd sedan en tid och nu är det också klart att Blomsterriket och Kjell & Co flyttar från Bergströms till Falan och öppnar sina respektive nya butiker i slutet av oktober. Scorett flyttar inom Bergströms galleria. De stänger nuvarande butik i slutet av september för att öppna i nyutvecklade lokaler, på samma sida som de nya butikerna Bikbok och Cubus, den 1 april 2018. I höst öppnar även Rituals och Espresso House i Bergströms galleria.- Det känns riktigt bra att kunna erbjuda anpassade och utvecklade lokaler till Blomsterriket, Kjell & Co och Scorett. Utvecklingen av galleriorna pågår enligt plan och de sista pusselbitarna i etapp 1 börjar falla på plats. Nu ser vi fram emot färdigställande och att kunna erbjuda både nya utbud och renoverade gallerior med start i höst, säger Gabriel Larsson, retailchef, Diös.

Utvecklingsplanen för etapp 1 har varit ett intensivt arbete och nu pågår genomförandet för fullt. Samtliga butiker och kundgångar i Bergströms galleria beräknas vara klara under hösten 2018.

Läs mer om galleriorna här:

http://www.bergstromsgalleria.se/
http://www.falangalleria.se/

För ytterligare information vänligen kontakta:

Gabriel Larsson, retailchef, Diös Fastigheter
Telefon: 010-470 95 82
E-post: gabriel.larsson@dios.se

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng