Stefan Carlsson - uthyrare

I Hälsinggården strax utanför Falun hittar vi den aktiva uthyraren Stefan Carlsson. Det höga tempot, den nära kontakten med kollegor och kunder samt möjligheten att få göra skillnad för staden och dess invånare menar Stefan är det som gör rollen som uthyrare så spännande. Det som driver honom i arbetet är möjligheten att etablera långsiktiga relationer och att få vara delaktig i arbetet för smart stadsutveckling. Att se en stad förändras och förbättras menar han är en grymt skön känsla.

- Jag gillar att tänka ”utanför boxen” - det är så vi utvecklas som personer och det är så vi får förmåga att utveckla våra städer till deras fulla potential. Att gå i mål med en affär där både vi och kunden känner oss nöjda är det bästa. Det är viktigt för mig att kunna lämna över en ny hyresgäst till min förvaltare med känslan av att ha gjort rätt saker under processens gång, säger Stefan.

STEFAN CARLSSON - UTHYRAREN MED SPRING I BENEN

Ett stort driv och en positiv energi är vad som kännetecknar Stefan, både i arbetslivet och privat. När han inte jobbar för att utveckla innehållet i centrala Falun med ett spännande utbud ägnar han sig åt aktiviteter som cykling, långfärdsskridskor och längdskidor, gärna tillsammans med familjen bestående av fru och två söner. Förutom att vara driven så betonar Stefan vikten av att vara modig och påhittig.

- Som anställd på Diös får jag möjlighet att vara kreativ och komma med mer eller mindre tokiga idéer. Hellre göra något och misslyckas än att inte våga prova alls. Varje unik medarbetare värdesätts och utmanas efter sin individuella förmåga för att på den vägen utvecklas, säger Stefan.

Som uthyrare är det också viktigt att kunna inspirera potentiella hyresgäster att starta just sin verksamhet i våra lokaler. Stefan menar att en av utmaningarna han stöter på i sin yrkesroll är att hitta människor som vågar och har motivationen att driva företag, samtidigt som den faktiska etableringen ska vara relevant och ha ekonomiska förutsättningar för att lyckas.

- Det gäller att vara kreativ för att hitta rätt hyresgäster som passar den brokiga mix av utbud vi strävar efter att ha i våra städer. Vi arbetar aktivt och i nära kontakt med våra hyresgäster för att etableringarna ska få möjlighet att utvecklas och expandera. Är vi enkla och tydliga i vår kommunikation möjliggörs långsiktiga relationer som är trygga, ärliga och generösa, avslutar Stefan.

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng