Sponsring som ansvarstagande

Vi vill ta en aktiv roll som samarbetspartner och finansiärer till initiativ och projekt som bidrar till ett mer hållbart samhälle, Läs mer om några av de projekt som vi arbetar med just nu.

​​​Ung Företagsamhet

Diös har förmånen att vara med och samarbeta med Ung Företagsamheti hela vår region. Genom vår sponsring av UF:s verksamhet kan vi bidra till att gymnasieelever och grundskoleelever får möjlighet att under ett av sina studieår starta upp och driva ett företag. De får träning i att upprätta en affärsplan, en budget och driva säljarbete för sina produkter eller tjänster.

Här kan du läsa mer om Ung Företagsamhet ungforetagsamhet.se

 

Hand in Hand

Som andelsägare i projektet Jobs for Change bidrar vi till att minska fattigdom genom att skapa möjligheter för entreprenörskap och kvinnors företagande i Kenya. Hand in hand arbetar för att bekämpa fattigdom genom att hjälpa fattiga människor att hjälpa sig själva. Det gör de genom att utbilda och träna framförallt kvinnor i entreprenörskap och sedan hjälpa dem att starta egna företag. Genom familjens ökade inkomst låter föräldrarna barnen sluta arbeta för att gå i skolan.

Här kan du läsa mer om Hand in Hand handinhand.nu

 

Barn föds inte med fördomar

Vi är stolta samarbetspartners och delfinansiärer till projekt Barn föds inte med fördomar. Projektet vänder sig till elever i mellanstadiet, åldrarna 9–12 år. Syftet med projektet är att ge våra barn sunda värderingar genom att utmana normer samt acceptera och uppskatta olikheter. ​ Genom att vara med och möjliggöra detta projekt är vi med och bidrar till ett samhälle där vi välkomnar mångfald och olikheter, där alla är lika mycket värda.

Här kan du läsa mer om projektet gladahudikteatern.se

 

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng