Diös utvecklar modernt kontor till Gullers Grupp i centrala Sundsvall

Fastighetsägaren Diös utveckling av det nya stadskvarteret, som innefattar In:gallerian och kommande hotell Clarion, i centrala Sundsvall fortsätter. Kommunikationsbyrån Gullers Grupp tog i början av mars plats i nya, moderna lokaler i kvarteret och tillsammans med Diös senaste etableringar i form av Johan Backéus restaurang Naturaj, Åhléns nya marknadsplats och paketombudskonceptet PickPackPost bidrar de till en ökad attraktivitet i city.

Gullers Grupp är Sveriges ledande kommunikationsbyrå för samhällsaktörer och finns i Sundsvall, Umeå, Stockholm, Göteborg och Malmö. Gullers Grupp är en fullservicebyrå med ambitionen att hjälpa privata och offentliga aktörer skapa kommunikation som får effekt och gör nytta, för organisationen och för samhället.

Vi är jätteglada över att kunna erbjuda Gullers Grupp nya fina lokaler på bästa läge mitt i centrala Sundsvall. Deras etablering utgör en viktig pusselbit i utvecklingen av vårt nya stadskvarter där vår ambition är att skapa en urban och kreativ mötesplats mitt i city, säger Maryanne Karlsson, förvaltare, Diös

Gullers Grupp, som varit hyresgäst till Diös sedan 2014, tog plats i de nya moderna lokalerna på Storgatan i början av mars.

– Vi jobbar mycket med frågor kring stadsutveckling både nationellt och lokalt och därför känns det förstås väldigt bra att själva bli en del i att Sundsvall city förändras. Vi ser fram emot att få välkomna nya och gamla bekantskaper till oss, säger Linnéa Medelberg, leveransansvarig, Gullers Grupp.  

 

För ytterligare information kontakta gärna:

Maryanne Karlsson, förvaltare, Diös    
Telefon: 010-470 96 52
E-post:
maryanne.karlsson@dios.se   

Linnéa Medelberg, Gullers Grupp
Telefon:
070-223 32 88
E-post: linnea.medelberg@gullers.se


På bild: Linnéa Medelberg, Gullers Grupp & Maryanne Karlsson, Diös

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng