Diös utvecklar TV4:s nya lokaler i centrala Sundsvall

Nu påbörjar fastighetsägaren Diös utvecklingen av TV4:s nya lokaler på Nya Hamngatan 12 i centrala Sundsvall. Fastigheten är, i samband med tv-bolagets expandering, fortsatt fullt uthyrd och består av en mix av hyresgäster inom bank, finans, energi och mäkleri. De nya lokalerna beräknas stå klara i december.

- Vi är jätteglada att TV4 dubblar sina ytor i vår populära fastighet på Nya Hamngatan. Fastigheten ligger nära grönområden och har utsikt över havet. Nu utvecklar vi de nya lokalerna med moderna kontorslösningar och mötesmiljöer till inflyttning i december, säger Anna Dahlgren, förvaltare, Diös.

- TV4 har haft en kontinuerlig dialog med Diös om vårt ökade lokalbehov vilket har gjort att vi snart kan flytta in i toppmoderna lokaler som är anpassade efter vår verksamhet. Vår läge är strategiskt bra för oss och vi är ett aktivt bolag som nyttjar utemiljön till olika aktiviteter och sammankomster så vi ser mycket fram emot invigning av de nya lokalerna, säger Lena Hamrin, chef reklamplaneringen Sundsvall, Tv4.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Anna Dahlgren, förvaltare, Diös
Telefon: 010-470 96 57
E-post:
anna.dahlgren@dios.se

Lena Hamrin,
chef reklamplaneringen Sundsvall, Tv4
Telefon: 070-579 44 44
E-post:
lena.hamrin@tv4.se

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng