PickPackPost - ditt nya moderna paketombud

I en liten lokal med stora fönster ut mot Torggatan mitt i Sundsvalls stadskärna öppnade under vintern 2019 det moderna paketombudet och facility management-konceptet PickPackPost med målet att förenkla stadslivet för Sundsvallsborna. På mindre än ett år har konceptet växt och utvecklats i en rasande fart och förutom att lokalerna i Sundsvall mer än fördubblats, har ytterligare en logistikhub öppnat i Kärnan galleria i centrala Österund.

PickPackPost avser att ge en bättre, modernare och effektivare upplevelse kring hantering av paket, lager och butiksdrift. Här kan du både hämta och lämna paket samt testa dina nyköpta varor i våra provrum. Passar inte ditt nya köp kan du enkelt köpa returemballage och skicka tillbaka varorna direkt. Sjävklart tar vi hand om ditt gamla emballage så du slipper gå till retursorteringen själv.

PickPackPost består av tre delar:

En ombudsyta där slutkunder både kan hämta och lämna paket. Här kan besökare testa kläder i provrum och direkt returnera varor som ej önskas. I ombudet finns en yta avsedd som showroom. Denna yta kan hyras av eHandlare eller varumärken för att dessa skall kunna exponera produkter under kortare tid.

En lageryta för både inkommande och utgående paket. Lagret effektiviserar även butiker i närliggande fastigheter genom att hyra ut lagerytor på kort och lång sikt. Detta frigör säljyta vid butik och skapar därigenom en bättre driftsekonomi för butiken. 

En rad servicetjänster framtagna för att optimera butiksdrift i närliggande fastigheter. Exempel på tjänster är godshantering, uppackning samt hantering av internetbeställningar och returer. 

PopUp Market
Under våren 2019 lanserade vi ett underkoncept till PickPackPost, PopUp Market, där du som hämtar eller lämnar paket även kan få lite inspiration från vår showroom-yta där ehandlare och butiker visar upp sina produkter. Passa på att ta en god kopp kafffe medan du botaniserar bland produkter från välkända varumärken.  

Besök oss gärna på Torggatan 1 i Sundsvall och Kyrkgatan 64 i Östersund (bottenplan i Kärnan galleria).

Vill du veta mer om PickPackPost? Klicka här.

 

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng