PopUp Market - exponera din produkt mitt i city

PopUp Market är ett underkoncept till PickPackPost som erbjuder företag att visa upp och/eller sälja sina produkter eller tjänster på en attraktiv yta mitt i city under en tidsbegränsad period. NA-KD, Dry Lake, nuum och delikatessbutiken DarkPassion är exempel på välkända varumärken som valt att öka sin synlighet genom en plats i PopUp Market. Det bästa? Minimal insats från dig! Vår personal på PickPackPost sköter försäljning, drift och service.

Allt ingår
Vi hanterar löpande drift och service, och tar samtidigt fullt ansvar för all Visual Merchandising för ditt varumärke genom att hela tiden se över och variera exponeringsytan. 

Minimal insats
Du väljer själv hur stor exponeringsyta du vill ha och betalar på så sätt aldrig för onödig yta. Du delar dessutom personalkostnaderna med övriga koncept på PopUp Market. 

Din målgrupp är här
Den snabbt växande skaran som handlar online hämtar sina paket på PickPackPost. Målgruppen är alltså redan här. Exponera din produkt och öka din försäljning!

Du väljer själv hur stor yta just du behöver för att exponera din produkt. Vi har ytor som passar alla. Vill du läsa mer om vårt erbjudande kan du klicka här.

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng