Case
10 jul 2018

Ett annorlunda kundevent

I år var vi på Diös "Presenting partner" till Åre bike festival - En fem dagar lång stadsfestival, helt tillägnad allt som har att göra med cykling i Åre.

Här på Diös har vi alltid tagit lite extra styrka och glädje ifrån att vi kommer från Norrland, med norrländska ideal och värden. Därför var det extra roligt när ett gäng från Östersundskontoret kunde ta med sig 12 hyresgäster och dra upp till Åre för en av festivalens mest populära events - Midnattscyklingen. 

Åre Bike Festival grundades 2010 av den lokala cykelklubben Åre Bergscyklister som ett sätt att hylla och visa upp cyklingen i Åre, och på samma gång den unika cykelkultur som finns här. Målet var att nå ut både inom Sveriges gränser och internationellt. Man ville visa varför byn är en av världens bästa cykelorter!

- Vi vill vara med och bidra till tillväxt och utveckling i Åre. Detta är goda exempel på det fantastiska entreprenörskap som finns i Åre och som bland annat bidrar till att destinationen blir en mötesplats året runt. Där vill vi vara med. Och självklart närvarar vi på plats, säger Malin Runberg, affärschef Åre/Östersund, Diös.

Festivalen har visat att Åre kan bedriva en stark turistnäring året runt genom att erbjuda nya och roliga aktiviteter för alla åldrar. Därför känns det självklart för Diös att stödja en festival som också stärker våra hyresgäster i byn. 

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng