Case
10 dec 2018

Diös fortsätter hyra ut lokaler till Åhléns och Pressbyrån

I mitten av 2018 skrevs ett nytt hyresavtal mellan Diös och Åhléns i Falun. I samband med nyuthyrningen utvecklas varuhusets lokaler med Åhléns nya butikskoncept. Samtidigt utvecklas lokaler till Pressbyråns nyetablering i anslutning till den nya vänthallen Knutpunkten i Falun. Åhléns nya lokaler beräknas vara klara till sommaren 2019 och inflyttning för Pressbyrån i Knutpunkten beräknas till våren 2019.

Fastighetsägaren Diös nya avtal med redan etablerade Åhléns och nyetablerade Pressbyrån, är en del av den utvecklingsplan som finns för fastigheterna i anslutning till Holmtorget och Knutpunkten i Falun. I samband med detta kommer även fasaden på Åhlénshuset att upprustas.

- Att utveckla fastigheterna kring Holmtorget kommer göra centrum mer attraktivt och är en del av den övergripande stadsutvecklingsplan vi har för centrala Falun. Det är också glädjande att vi tillsammans med Åhléns kommer kunna erbjuda ett nytt butikskoncept och att utveckla helt nya lokaler till Pressbyrån i anslutning till Knutpunkten. Detta tillsammans med det vi utvecklar med både Bergströms, Falan, våra fastigheter runt Holmtorget och att vi till sommaren har inflyttningsklara lägenheter i BRF Årummet, bidrar till att skapa ett modernt Falun och att fler människor vill röra sig i stan, säger Mikael Hedh, affärschef, Diös Dalarna.

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng