Case
10 dec 2018

Diös utvecklar lokaler till efterlängtad vänthall till Falu kommun

 Från och med den 1 februari 2019 hyr Falu kommun lokal för ny vänthall i anslutning till Knutpunkten i centrala Falun. Den befintliga lokalen utvecklas i sin helhet  och kommer, förutom vänthall, innehålla en rad kommersiella lokaler mot Holmgatan. 

Den efterlängtade vänthallen, tillsammans med de kompletterande kommersiella lokalerna, är en del av Diös strategi om att utveckla fastigheterna kring Holmtorget i centrala Falun. Det kommer att bidra till att skapa en mer attraktiv stadskärna. Diös andra pågående utvecklingsprojekt i centrum är bostadsrätterna Årummet vid Faluån och Bergström galleria.

- Det känns riktigt bra att få fortsätta våra planer kring stadsutveckling och bidra till att modernisera centrala Falun. Vänthallen och övrigt utbud skapar bättre förutsättningar för miljövänligt resande och är mer attraktivt för resenärer. Nu ser vi fram emot att få påbörja utvecklingen av fastigheten och att fortsätta vårt samarbete med Falu kommun, säger Mikael Hedh, affärschef, Diös Dalarna.

 

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng