Case
31 jan 2018

Restaurang Harrys flyttar in i centrala Falun

Under 2018 öppnar restaurang Harrys i Bergströms Galleria i centrala Falun. Bakom etableringen står Tusekon AB, Ferdinand Seton och Jason Tummings, idag ägare till Etage i Falun. Öppningen av restaurangen möjliggörs genom så kallad crowdlendning, där bolaget samarbetar med många små investerare. Fastighetsägaren Diös utvecklar just nu lokalen med restaurangkedjans familjära koncept.

Restaurangkedjan Harrys finns idag i över 30 städer i Sverige, med grunden i Falkenberg där den första restaurangen öppnades 1993. För etableringen i Falun används investeringsformen Crowdlending, där bolaget bj uder in privatpersoner och investerare att vara med i konceptet.

- Vi har haft ett bra samarbete med Diös och lokalen kommer att passa vårt koncept perfekt. Att bli franchisetagare för Harrys känns ju självklart väldigt roligt för vår del. Kedjan har en stark grund i att bygga gemenskap och glädje för sina kunder. Vi vill fortsätta på samma spår för Harrys här i Falun. Vi hoppas att det ska en bra hemmakänsla och att alla falubor ska komma in på Harrys och veta att de hör hemma här, säger Jason Tummings, Tusekon.

Läs mer om Harrys här: https://www.harrys.se/start/

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng