Case
31 jan 2018

Handeln utvecklas i Luleå

Fler butiker etablerar sig i centrala Luleå. På senare tid har Cubus, Rituals och Jeansbolaget flyttat in i galleriorna Smedjan och Strand. Arbetet pågår med att utveckla våra tre gallerior Smedjan, Strand och Shopping med ännu bättre förutsättningar för fler besökare och självklara mötesplatser.

- Det är roligt att kunna erbjuda utvecklade handelsytor till våra hyresgäster för att bättre passa nya koncept. Detta är en del av det utvecklingsarbete vi startat för våra gallerior, vilket innebär att tillgodose våra hyresgästers behov av anpassade eller nya lokaler och att skapa nya koncept på vakanta ytor. Det gör också att några av våra hyresgäster kommer att byta galleria eller flytta inom befintlig galleria, vilket redan, sedan en tid tillbaka, är påbörjat. Vi ser fram emot ännu fler nya etableringar och nyöppningar framöver, säger Johan Lång, affärschef, Diös Luleå.

Vidare har Eurosko ntegrerat sina två butiker till en i Smedjan-gallerian för att erbjuda sina kunder ett bredare sortiment på ett ställe, där Ecco blivit en egen avdelning i butiken.

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng