Case
29 nov 2018

Pop Up

Att visa upp sitt varumärke tillfälligt på en Pop Up-yta blir allt mer populärt. Diös arbetar aktivt med den typen av koncept och ser det som en unik möjlighet för attraktiva varumärken att få visa upp sig lite extra på en period upp till tre månader.

En entreprenör som valt att exponera sitt varumärke på en Pop Up-yta är Östersundsbon Angeta Anzell. 

Agneta driver sedan 2017 märket By Enzell och har klätt kända profiler som Eva Röse i sin smakfulla design.

By Enzell kännetecknas av stilrena plagg med design och kvalitet som håller över tid. Kläderna i Baskollektionen är oberoende av säsong och tillverkas med ett socialt hållbart perspektiv på en etisk textilfabrik i Nepal. Som komplement till Baskollektionen designas unika Studioplagg av överproducerade kvalitetstyger från modeindustrin. Studioplaggen som är ateljésydda i Sverige tillverkas i minimala upplagor vilket gör att varje plagg blir unikt.

Agneta har vart verksam i Jämland sedan 1995 då hon flyttade tillbaka med sin familj från Stockholm till hemgården By på Rödön utanför Östersund. I ett av husen på gården driver hon företaget Byhuset där hon i huvudsak jobbar som inredningskoordinator med inredningsuppdrag för privat och offentlig miljö. I Byhuset ligger även By Enzell Studio och Butik samt Kafé och Galleri som har säsongsöppet.

Stilrent och tidlöst med bra kvalitéer som håller över tid är devisen Agneta jobbar efter både när hon designa kläder och inreder specifika miljöer.

 

Vill du hyra en Pop Up-yta? Klicka här (länk)
Vill du läsa mer om By Enzell så hittar du hemsidan här (länk).

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng