21 aug 2019

Inredningstrender 2019

Det första intrycket är ett avgörande ögonblick. Man brukar säga att det tar ett fåtal sekunder för en person att skapa sig en uppfattning om det man har framför sig och varför inte ta vara på det och skapa ett boende, kontor eller annan yta som verkligen sätter avtryck. Här listar vi de hetaste inredningstrenderna just nu.

1. Det viktigaste: tänk och agera hållbart. Konsumtion är något som finns i våra tankar under dygnets alla timmar och så också inom inredning. Vi måste ta hand om jordens resurser och tänka långsiktigt när vi inreder. Bra tips på det är att förnya med små medel, skippa impulsinköp och ägna några extra tankar innan du köper något. Utöver det är det viktigt att ha tålamod och bara köpa det du verkligen behöver och vill ha, snarare än att köpa substitut. Köp begagnat!

2. Färgstarkt. Precis som i modet så är trenden fortsatt att våga färg. Kaxiga och klara färger snarare än pasteller. Och du! Ska du vara riktigt trendig så glöm inte att färgsätta taket.

3. Grått var den stora trenden under 2018. 2019 är det beige som rockar i alla dess utföranden. Gärna i kombination med andra jordfärger så som brunt och svart. 

4. Stora växter är ett måste! Gärna palmer och andra växter inspirerade av Miami beachstilen. Kanske flörtar den här trenden med den första i listan då forskning visar att växtlighet i våra hem gynnar pårt välmående. 

5. 70-talstrenden är tillbaka. Det använder du bäst i form av fransiga möbler, sammet som material, manchester och hör och häpna: furun. Addera därtill färgglada glas och färgglatt porslin så är du hemma. 

Diskutera gärna vilken stil du vill ha på ditt kontor, i din butik eller i ditt boende när du hyr av oss. Vi hjälper gärna till! 

Lycka till! 

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng