11 mars 2021

Entreprenörsstarkt ägarteam öppnar restaurang i centrala Sundsvall

En ny urban restaurangmiljö utvecklas till restaurangkedjan Brödernas på Storgatan i centrala Sundsvall. Teamet bakom Brödernas är bröderna och restaurangentreprenörerna Jonas och Joakim Wiklander samt entreprenören Monir Kalgoum och NHL-proffset Mika Zibanejad. Öppning beräknas ske 1 maj 2021.

Restaurangkedjan Brödernas grundades år 2016 och återfinns idag på ett tjugotal platser i Sverige. Restaurangen i Sundsvall, som blir kedjans trettionde etablering, utvecklas just nu med modern inredning och design, genomtänkt planlösning och det senaste konceptet för att kunna erbjuda besökarna en komplett restaurangupplevelse med internationell puls.

– Vi har haft en nära dialog under lång tid och det känns riktigt bra att vi nu hittat lokaler som möter, och till och med överträffar, de behov som funnits. Vi är glada över att Bröderna blir ytterligare en viktig pusselbit i skapandet av en attraktiv stad med ett urbant innehåll, säger Jenny Svensson, förvaltare, Diös Sundsvall.

Brödernas kommer att erbjuda en meny av vällagad hamburgare och pizza. Genom konceptet ”Bröderna bryr sig” samarbetar kedjan aktivt med olika svenska profiler och influencers genom att varje månad erbjuda en specialframtagen hamburgare där en del av vinsten skänks till välgörande ändamål.

Ett naturligt steg i utvecklingen av Brödernas – ett starkt koncept i en tillväxtstark stad.

– Etableringen i Sundsvall känns som ett naturligt steg i utvecklingen av Brödernas – ett starkt koncept i en tillväxtstark stad. Att samarbeta med en marknadsledande aktör som Diös gör att vi nyfiket ser ljust på framtiden och fortsatta etableringar, säger Joakim Wiklander, ägare, Brödernas.

Läs mer om Brödernas på brodernas.nu

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng