Case
31 jan 2018

Expansiva it-företaget UDK flyttar till nya lokaler i centrala Umeå

Vid årsskiftet flyttade UDK, Umeå Datakonsulter, in i på Västra Norrlandsgatan 10 mitt i centrala Umeå. I dagarna firade också företaget sitt 30-årsjubileum. Lokalerna är utvecklade för att fullt ut anpassas till UDK's verksamhet med möjlighet till ytterligare expansion.

UDK grundades 1987 i Umeå och är en ledande aktör inom affärsstödjande IT-lösningar för alla typer av företag och organisationer. Företaget har idag ca 35 medarbetare och kunderna finns över hela Norden. Den nya lokalen ligger i en av fastigheterna som Diös förvärvade från Castellum tidigare i år. UDK kommer att dela lokalerna med systerbolaget C4, som arbetar med en mjukvaruprodukt för produktinformationshantering.

 

- Det är riktigt glädjande att vi har kunnat hjälpa expansiva UDK med nya lokaler mitt i centrala Umeå. Det ligger helt i linje med vår strategi kring stadsutveckling. UDK startade här i Umeå och har verkligen utvecklats tillsammans med staden under de senaste trettio åren, säger Sara Bergh, uthyrare, Diös Umeå.

- Vi var ute efter en bra lokal med bra läge. Vi ville dessutom ha en flexibel hyresvärd som både kan tillföra något och följa oss i vår utveckling. Nu har vi landat helt rätt, säger Jörgen Bolin, vd, UDK.

http://www.udk.se/

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng