Pressrum

GÅ TILL VÅRT MEDIEARKIV

VÅR PRESSKONTAKT

 
Mia Forsgren
Kommunikationschef
Direkt: 070-324 40 00
 • 19 feb
  Diös hyr ut och utvecklar nya lokaler till snabbväxande digitala affärsutvecklingsbolaget Tromb i Luleå

  Nu är det klart att det digitala affärsutvecklingsbolaget Tromb flyttar in i helt nya lokaler i galleriafastigheten Shopping i centrala Luleå. Fastighetsägaren Diös utvecklar just nu det nya 300 kvadratmeter stora kontoret med moderna flexibla arbets- och mötesytor. Ingången till kontoret blir från Timmermansgatan och inflyttning sker i början av sommaren.

 • 16 feb
  Diös Fastigheters bokslutskommuniké 2017

  Resultatutvecklingen under 2017 var stark. Förvaltningsresultatet ökade med 53 procent till 822 mkr och överskottsgraden ökade till 64 procent, vilket var bättre än årets målsättning. Styrelsen föreslår en utdelning om 2,90 kr per aktie vilket motsvarar en höjning med 45 procent.

 • 15 feb
  Diös utvecklar orörd innergård till ny kreativ arbets- och mötesplats i centrala Östersund

  Till sommaren flyttar en sammansättning av kreativa Östersundföretag in i helt nyrenoverade lokaler på en orörd innergård på Prästgatan mitt i centrala Östersund. Fastighetsägaren Diös utvecklar just nu fastigheten till att innehålla café, kafferosteri, korvdeli, orangeri, kommunikationsbyrå, galleri och flexibla arbetsplatser med möteslokaler.

 • 8 feb
  Ny Sushirestaurang flyttar in i MVG-gallerian i Umeå

  I början av april öppnar en helt ny sushirestaurang i MVG-gallerian mitt i centrala Umeå. Restaurangens namn blir Sushi & Bowl och kommer att ligga på gatuplan i gallerian, bredvid butiken Glitter. Fastighetsägaren Diös, tillsammans med hyresgästen, utvecklar just nu lokalen till en modern japansk restaurangmiljö.

 • 1 feb
  Diös utvecklar lokaler till Östersunds nya skatehall

  Under senare delen av februari kommer Östersunds Brädklubb att flytta in med sin verksamhet i helt nya lokaler på Bangårdsgatan 43 i Östersund. Fastighetsägaren Diös utvecklar just nu den 600 kvadratmeter stora lokalen till att den ska passa klubbens verksamhet med bland annat miniramp och ”streetyta”.

 • 25 jan
  Valberedningens förslag till styrelse och ordförande i Diös Fastigheter AB (publ)

  Inför årsstämman i Diös Fastigheter AB (publ) den 24 april 2018 offentliggör valberedningen härmed sitt förslag avseende styrelseordförande och övriga styrelseledamöter.

 • 24 jan
  Diös utvecklar lokal till American Take Away – nytt koncept i centrala Falun

  I början av februari kommer Ferry Laszlos American Take Away tillbaka till centrala Falun. Restaurangen etableras utanför Falan galleria och fastighetsägaren Diös utvecklar just nu lokalen till det nya konceptet.

 • 19 jan
  Bistro Tonka utökar lokalerna i MVG-gallerian i Umeå – börjar med kvällsöppet

  I början av mars kommer bistro Tonka att utöka sin närvaro i MVG-gallerian i centrala Umeå. Fastighetsägaren Diös utvecklar just nu lokalerna för ett modern bistrokoncept med egen ingång kvällstid från Storgatan för att kunna erbjuda kvällsöppet i restaurangen.

 • 19 jan
  Diös hyr ut nya moderna lokaler till Swedbank i centrala Mora

  Den 1 maj flyttar Swedbank in i nya moderna lokaler på Kyrkogatan mitt i centrala Mora. Fastighetsägaren Diös utvecklar just nu det nya kontoret med flexibla arbetsplatser och attraktiva ytor för kundbesök och möten. Swedbanks flytt är också del av Diös utvecklingsplaner för Mora centrum.

 • 17 jan
  Diös utvecklar nya lokaler till expansiva IT-bolaget Consid i Sundsvall

  Den 1 februari flyttar IT-bolaget Consid in i nya lokaler i Riksbankhallen mitt i centrala Sundsvall. Tidigare i höstas expanderade de genom större ytor i samma fastighet och nu sker det ytterligare utökning i egna lokaler i den anrika fastigheten. Fastighetsägaren Diös utvecklar just nu det nya kontoret med fler arbetsplatser och attraktiva ytor för möten.

 • 15 jan
  Diös utvecklar lokaler till Riksbyggen i expansiva området Norra Kajen i Sundsvall

  Den 1 mars flyttar Riksbyggen in i nya lokaler på Heffnersvägen, vid Norra Kajen i Sundsvall. Fastighetsägaren Diös uppgraderar just nu lokalerna till modern kontorsmiljö. Uthyrningen till Riksbyggen är del av Diös plan att utveckla sina fastigheter i området Norra Kajen.

 • 3 jan
  Stor efterfrågan på lägenheterna i BRF Årummet i hjärtat av Falun

  I mitten av november startade Diös försäljningen av 19 lägenheter i BRF Årummet, i korsningen Falugatan – Östra Hamngatan, i hjärtat av Falun. Efterfrågan har varit stor och på bara sex veckor är 70% av lägenheterna sålda. Byggstart är planerad till mars 2018.

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng