06 december 2018

Ny träningskedja etablerar sig i Mora

I vår etablerar sig hälso- och friskvårdskedjan Actic i våra lokaler på Kyrkogatan 18 mitt i centrala Mora. Inom kort påbörjas ombyggnationen av de 1400 kvadratmeter stora lokalerna som kommer byggas om i sin helhet och utvecklas till en fullskalig gymverksamhet. Inflyttning beräknas ske i april 2019.

Actic har 178 anläggningar och 220 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Tyskland och Österrike. Största marknaden är Sverige med över 120 träningsanläggninar, som erbjuder såväl grupp- som personlig och funktionell träning samt bad och motionssim. 

- Vi är jätteglada över att kunna erbjuda Actic lokaler mitt i centrala Mora. Det leder till ett större träningsutbud och ökade flöden i staden. Nu ser vi fram emot att utveckla lokalerna tillsammans med vår nya hyresgäst, säger Markus Westman, förvaltare, Diös. 

- Via förvärvet av nio anläggningar genom Må Bättre runt om i Dalarna och Gävleborg, etablerade vi oss på allvar i regionen för ett år sedan. Genom att öppna en ny anläggning i egen regi i centrala Mora stärker vi vårt varumärke och vår marknadsposition ytterligare i en region med stark idrottskultur, säger Actics platschef i Mora, Katarina Walsberg.

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng