Våra städer

Östersund

Drivkraft, aktivitet och livsstil

Östersund är staden med den urstarka drivkraften till utveckling. Det är en aktiv stad som präglas av framtidstro, företagsamhet samt en levande landsbygd och stadskärna. Här finns en genuin vilja att samverka och företagen har lätt att rekrytera. Hit flyttar man och här bor man för en aktiv livsstil, ett rikt urbant utbud och goda karriärmöjligheter. Näringslivet består huvudsakligen av små och medelstora företag varav flera är världsledande inom sina respektive områden. Här finns även flera statliga myndigheter. Turism och besöksnäringen är stark med många attraktiva besöksmål. Stora idrottsevenemang och högklassig gastronomi bygger stadens varumärke och lockar besökare från hela världen. Kommunikationerna är mycket goda med såväl tåg och bil som flyg.

 Moderna kontor, kultur och urban service

Vi öppnar upp stadens innergårdar, förtätar butiks- och restaurangutbudet och utvecklar fler moderna, smarta kontor. Vårt mål är en brokig mix av moderna kontor, attraktiva bostäder, kultur och urban service – med både lokala och internationella varumärken – som möter den moderna stadsbons önskemål och behov. Det ger nya flöden av människor i stadens centrala delar och leder till att vi kan bibehålla och vidareutveckla en levande stadskärna.

Genom att skapa fler attraktiva platser med det moderna kontoret som självklart nav, gör vi Östersund till en av Sveriges mest inspirerande städer.

Upptäck Östersund i 3D

Klicka på knappen och utforska Östersund i vår virtuella 3D-karta. Kartan öppnas i ett nytt fönster.

Utforska Östersund
Östersund
64 714 Befolkning
87 Antal fastigheter
289 tkvm Uthyrningsbar yta
4,2 mdr Fastighetsvärde
I närheten av ÖSTERSUND Centrum
  • Våra fastigheter
  • Våra bostäder

Träffa vårt team

Johan Fryksborn - Affärschef

johan.fryksborn@dios.se

+46 10 470 96 04

Elin Oscarsson - Bostadsuthyrare

0770-33 22 00

Emma Widegren - Kommersiell Förvaltare

emma.widegren@dios.se

+46 10 470 96 14

Läs mer om teamet här