Viktigt meddelande! 20–22/9 är kontoren stängda p.g.a personaldagar. För akut serviceanmälan och störningsärenden, ring 0771-40 30 22. SOS Fastighetsjour svarar dygnet runt. Onsdag 20/9 är vår Kundservice öppen 7-16, ring 0770-33 22 00.
Våra städer

Luleå

Medvetet, modernt och växande

Luleå är den medvetna, moderna kuststaden med en stadig ström av nya invånare. Stadens centrum erbjuder naturliga mötesplatser i varje hörn, med moderna kontor, tre gallerior och ett handelsstråk där restaurangerna duggar tätt. Med en stark och stadigt växande besöksnäring står företagen i kö för att etablera sig och det tekniska universitetet lockar de allra främsta. Här finns talanger, spännande affärs- och karriärmöjligheter hos en uppsjö av såväl lokala som nationella och internationella storföretag.

Moderna kontor, kultur och urban service

Med kontoret som navet för en levande stad utvecklar vi ett attraktivt utbud som möter den moderna Luleåbons önskemål och behov. Genom att skapa fler attraktiva platser i centrum gör vi Luleå till en av Sveriges mest inspirerande städer. Vårt mål är en brokig mix av moderna kontor, attraktiva bostäder, kultur och urban service – med både lokala och internationella varumärken – som möter den moderna stadsbons önskemål och behov. Det ger nya flöden av människor i stadens centrala delar och leder till att vi kan bibehålla och vidareutveckla en levande stadskärna.

Luleå har naturliga mötesplatser i varje hörn och företagen står i kö för att få etablera sig.
Luleå
79 244 Befolkning
34 Antal fastigheter
211 tkvm Uthyrningsbar yta
4 807 mkr Fastighetsvärde
I närheten av LULEÅ Centrum
  • Våra fastigheter
  • Våra bostäder

Träffa vårt team

Johan Lång - Affärschef Luleå

johan.lang@dios.se

+46 10 470 98 00

Åsa Johansson - Kommersiell Förvaltare

asa.johansson@dios.se

+46 10 470 98 22

Anders Bergström - Fastighetstekniker

0770-33 22 00

Läs mer om teamet här

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng