Nyheter


Mia Forsgren

VÅR PRESSKONTAKT

Mia Forsgren

Kommunikationschef
Direkt: 070-324 40 00

 • 20 sep 2023
  Krögarprofil öppnar restaurang i Metropolhuset i Sundsvall

  Krögarprofilen Niklas Öberg, som bland annat driver Svenssons Kök & Bar och Skatans Café & Krog, öppnar en ny restaurang i företagshuset Metropol i Sundsvall. Menyn kommer att bestå av klassisk husmanskost och moderna tolkningar av traditionella rätter. Öppningen av Svenssons Metropol, som restaurangen kommer att heta, beräknas ske i början av oktober.   

 • 18 sep 2023
  The Local Store öppnar i Smedjan Galleria i Luleå

  Nu är det klart att Skellefteåbaserade herrmodebutiken The Local Store öppnar en butik i Smedjan Galleria i centrala Luleå. En urban och personlig shoppingupplevelse står i fokus när fastighetsägaren Diös nu inleder utvecklingen av den ca 340 kvadratmeter stora butikslokalen. Invigningen beräknas äga rum i slutet av november.

 • 29 aug 2023
  Diös utvecklar för Clas Ohlson – kommer tillbaka till Sundsvall city

  Nu är det klart att Clas Ohlson etablerar sig i centrala Sundsvall igen. Adressen blir granne med Åhléns på Storgatan, med egen entré från gatuplan. Fastighetsägaren Diös påbörjar nu utvecklingen av den 1 300 kvadratmeter stora butikslokalen. Beräknad öppning sker i april 2024.

 • 28 aug 2023
  Diös välkomnar Waynes Coffee till Kärnan i Östersund

  Waynes Coffee utvecklar sin verksamhet i Östersund och flyttar senare i höst in i en modern Diös-lokal i Kärnan med egen entré från Kyrkgatan, större skyltfönster, högre flöden och morgontrafik från närliggande busstorget.

 • 28 aug 2023
  Professionals Nord dubblar sin kontorsyta hos Diös i centrala Luleå

  Fastighetsägaren Diös utvecklar ett nytt kontor till det växande bemanningsföretaget Professionals Nord på Smedjegatan i centrala Luleå. Satsningen innebär att Professionals Nord mer än dubblar sina kontorsytor med målet att inrymma fler medarbetare och stärka kontoret som mötesplats. Inflyttning beräknas ske i november.

 • 24 aug 2023
  Diös välkomnar Glitter till Smedjan galleria i Luleå

  I höst gör smyckes- och accessoarkedjan Glitter comeback i centrala Luleå. Butiken öppnar på gatuplan i Smedjan galleria och blir närmsta granne med bland andra Elgiganten Phonehouse och Smedjans Kiosk & Spel. Fastighetsägaren Diös har inlett utvecklingen av lokalen som uppgraderas i linje med kedjans varumärke och koncept. Butiken beräknas slå upp dörrarna i september.

 • 10 jul 2023
  Diös offentliggör uppdaterat grundprospekt för MTN-program

  Diös upprättade den 4 juni 2021 ett MTN-program med ett rambelopp om 3,5 miljarder kronor för upplåning på obligationsmarknaden. Diös har uppdaterat grundprospektet avseende MTN-programmet, vilket Finansinspektionen idag har godkänt och registrerat. Grundprospektet finns tillgängligt på Diös webbplats, www.dios.se, samt på Finansinspektionens webbplats, www.fi.se.

 • 7 jul 2023
  Diös Fastigheters delårsrapport jan-jun 2023

  Diös levererar ett fortsatt starkt resultat inom fastighetsverksamheten för kvartal två med en positiv nettouthyrning om 16 mkr, ett ökat driftöverskott om 14 procent, en fortsatt stark uthyrningsgrad om 92 procent samt 14 procent högre intäkter jämfört med samma kvartal 2022. Bolaget fortsätter säkerställa sina finansiella nyckeltal och har under kvartalet hanterat årets resterande skuldförfall.

 • 4 jul 2023
  Diös utvecklar nytt kontor till Enerco Engineering i Borlänge

  Nu är det klart att fastighetsägaren Diös utvecklar ett nytt kontor till industriserviceföretaget Enerco på Målaregatan i centrala Borlänge. Näst intill 300 kvadratmeter utvecklas till modern och varumärkesstärkande kontorsyta. Diös har inlett utvecklingen av lokalen som beräknas stå klar för inflyttning i september.  

 • 3 jul 2023
  Butikskonceptet BLANK The Hub öppnar i Östersund

  Expansiva BLANK The Hub har ett brett livsstilskoncept med allt ifrån mode och inredning till pakethantering och events samt kvalitetssecondhand. Utbudet skräddarsys utifrån den stad man befinner sig i. Nu flyttar konceptet in på hela nedre plan i Kärnan i centrala Östersund, med ett 40-tal varumärken inklusive logistikhub med paketleveranser.

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng