Pressrum

BILDBANK           VÅRA PRESSMEDDELANDENVÅR PRESSKONTAKT

Mia Forsgren
Kommunikationschef
Direkt: 070-324 40 00
 • 14 feb 2020
  Ny modern frisörsalong öppnar i centrala Luleå

  Mitt på Storgatan i centrala Luleå utvecklas just nu lokaler till den helt nya frisörsalongen Rootz Beautylounge. Det är i fastighetsägaren Diös lokaler som den moderna salongen öppnar och verksamheten kommer erbjuda allt inom hår, klipp och färg. Öppning sker den 27 februari.

 • 14 feb 2020
  Diös utvecklar CWTs lokaler i centrala Falun

  CWT - Business-to-Business-for-Employees (B2B4E) travel management-plattformen är ett expansivt bolag som fortsätter att växa i Falun. Nu är det klart att fastighetsägaren Diös totalutvecklar deras nya lokaler på två plan mitt i centrala Falun. Det nya kontoret väntas stå klart sommaren 2020. 

 • 11 feb 2020
  Diös Fastigheters bokslutskommuniké 2019

  Vår starka utveckling fortsätter. Resultatet förbättras, nettouthyrningen är stark och styrelsen föreslår en höjd utdelning till 3,30 kr per aktie. Vi höjer vår ambition för fortsatt tillväxt och vårt mål är att öka förvaltningsresultatet per aktie med i genomsnitt 10 procent per år, över en treårsperiod.

 • 11 feb 2020
  Diös förvärvar ytterligare fastigheter i Skellefteå

  Diös köper ytterligare två fastigheter i centrala Skellefteå, som kompletterar de fastigheter i samma kvarter, som bolaget köpte tidigare i höstas. Med detta förvärv stärker Diös sin position och närvaro än mer i centrala Skellefteå. Fastighetsvärdet uppgår till 38 mkr och den totala uthyrningsbara ytan omfattar cirka 3 000 kvadratmeter. Säljare är Nordvestor AB och tillträde sker under andra kvartalet 2020.

 • 6 feb 2020
  Restaurangen Hos Andreas expanderar och tar plats i Diös företagspark på Frösö Strand i Östersund

  I augusti 2020 slås portarna upp för Frösöns nya restaurang Hos Andreas som drivs av den erfarna restaurangprofilen Andreas Eriksson. Nu väljer han att utveckla sin verksamhet i Östersund och tar sitt koncept till Frösö Strand. Restaurangens lokaler kommer att få en genomgående skandinavisk stil och maten kommer kännetecknas av vällagad mat tillredd från grunden.

 • 31 jan 2020
  Diös har tecknat avtal med ByggPartner om att bygga framtidens kontor till Trafikverket i Borlänge

  Sommaren 2022 kommer Trafikverkets utvecklade huvudkontor stå klart i Borlänge. Fastighetsägaren Diös har upphandlat ByggPartner som generalentreprenör för projektet med ett avtal som innebär utveckling och tillbyggnad av fastigheten på Röda Vägen i centrala Borlänge. Planerad byggstart är per omgående.

 • 23 jan 2020
  C:nen är Diös nya marknadsplats för entreprenörer i centrala Östersund

  Diös lanserar ett nytt koncept, C:nen, som ger entreprenörer möjlighet att växa på ett innovativt sätt i centrala Östersund. Ett första steg i etableringen av C:nen är Vågen, Oliver Llobet och Nestor Designs som är viktiga och bärande aktörer av platsen. Beräknad öppning sker i början av mars. 

 • 23 jan 2020
  Valberedningens förslag till styrelse i Diös Fastigheter AB (publ)

  Inför årsstämman i Diös Fastigheter AB (publ) den 2 april 2020 offentliggör valberedningen härmed sitt förslag avseende styrelseordförande och övriga styrelseledamöter.

 • 20 jan 2020
  Diös utökar ramen för certifikatprogrammet

  Diös utökar rambeloppet för sitt företagscertifikatprogram från 2 mdr till 3,5 mdr och adderar Danske Bank som emissionsinstitut.

 • 17 jan 2020
  Diös utvecklar nya lokaler till Noor Digital Agency i centrala Umeå

  I mars tar digitalbyrån Noor Digital Agency plats i nya utökade lokaler på Storgatan i centrala Umeå. Noor Digital Agency, som sedan tidigare är hyresgäst till fastighetsägaren Diös, flyttar nu sin verksamhet till Thulehuset och hamnar därmed mitt i det expansiva kvarteret Magne med det blivande Clarion-hotellet som närmsta granne. Diös utvecklar just nu lokalerna till ett öppet och modernt kontorskoncept. 

 • 15 jan 2020
  Diös vill utveckla ett nytt kvarter med bostäder och lokaler i centrala Luleå

  Diös vill skapa ett nytt attraktivt stadskvarter i centrala Luleå som består av moderna och lägenheter och kommersiella lokaler. Utvecklingsprocessen sker av Diös i nära samarbete med Luleå kommun.

 • 13 jan 2020
  Diös har tecknat hyresavtal med Högskolan Dalarna om framtidens citycampus i Borlänge

  Nu är det klart att Diös har tecknat hyresavtal med Högskolan Dalarna om etableringen av campus i Liljanhuset i centrala Borlänge. Sedan 2018 har högskolan inventerat och analyserat framtidens lokal- och utvecklingbehov. I oktober fattade högskolans styrelse beslut om att gå vidare med Diös förslag att flytta högskolans verksamhet i Borlänge till stadskärnan. Nu inleds upphandling av entreprenad enligt LOU. Det nya citycampus beräknas stå klart sommaren 2022. 

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng