Nyheter


Mia Forsgren

VÅR PRESSKONTAKT

Mia Forsgren

Kommunikationschef
Direkt: 070-324 40 00

 • 3 okt 2022
  Trafikverket tar plats i Diös lokaler i centrala Skellefteå

  Trafikverket har tecknat grönt hyresavtal med Diös i Skellefteå för ett av sina projektkontor för Norrbotniabanan och flyttar till nya centralt belägna lokaler med hög tillgänglighet, goda kommunikationer och närhet till stans stora serviceutbud. Utveckling av lokalerna har påbörjats och inflyttning sker i november.

 • 26 sep 2022
  Movexum flyttar till Diös lokaler i centrala Gävle

  Diös välkomnar inkubatorn Movexum till expansiva Å-huset på Norra Kungsgatan i Gävle city. Movexums nya kontor blir en modern mötesplats för medarbetare och kunder och ligger i ett bubblande företagshus med grannar som coworking-aktören DOSPACE. Inflyttning blir i juni 2023.

 • 23 sep 2022
  Kork Vinbar öppnar i Diös lokaler i centrala Skellefteå

  Skellefteås första riktiga vinbar tar plats i Diös lokaler i anrika Hjorten på Nygatan mitt i centrum. Från och med mars 2023 kommer gästerna välkomnas till en intim atmosfär med mat inspirerad av det breda vinsortimentet. Utveckling av lokalerna pågår för fullt.

 • 16 sep 2022
  Diös utvecklar för Fritidsbankens etablering i Borlänge centrum

  I början av 2023 öppnar Fritidsbanken i Borlänge, granne med blivande Friskis & Svettis på Borganäsvägen i centrum. Fastighetsägaren Diös utvecklar nu de 1 000 kvadratmeter stora lokalerna till att inrymma sport- och fritidsprodukter att låna för ett flertal aktiviteter. Invigning beräknas ske efter årsskiftet.

 • 15 sep 2022
  Diös utvecklar nya lokaler till ögonkliniken Optalmica i Gävle

  Optalmica etablerar sig i Gävle och flyttar in i Läkarhuset på Staketgatan i hjärtat av staden. Fastighetsägaren Diös påbörjar utvecklingen av lokalen omgående till att bli en modern och tillgänglig klinik. Öppning är beräknad till januari 2023.

 • 14 sep 2022
  Diös utvecklar för Le Croissant i centrala Östersund

  Franskinspirerade café- och bistrokedjan Le Croissant etablerar sig i Östersund och tar plats i Kärnan med egen entré från Kyrkgatan och fönster ut mot Hamngatan. Utveckling av lokalen pågår och öppning sker i december.

 • 12 sep 2022
  Diös tecknar hyresavtal med Statens servicecenter i Umeå

  Under våren 2023 tar Statens servicecenter plats i fastighetsägaren Diös lokaler i MVG Gallerian i centrala Umeå. Servicecentrets yta omfattar 726 kvadratmeter, och utvecklas till en modern arbets- och mötesplats för myndighetens medarbetare och besökare. Utvecklingen av lokalerna inleds omgående.

 • 8 sep 2022
  Diös välkomnar premiumgymkedjan NPCGYM till Östersund

  Expansiva gymkedjan NPCGYM etablerar sig i centrala Östersund och har tecknat ett 10-årigt grönt hyresavtal med Diös. Anpassning av de 1700 kvm stora lokalerna är i full gång och tillträde sker i december.

 • 5 sep 2022
  Diös utvecklar nytt kontor till Skatteverket i Sundsvall

  Nu är det klart att fastighetsägaren Diös och Skatteverket tecknar ett grönt hyresavtal om 2 500 kvadratmeter modern kontorsyta på Thulegatan/Norra Järnvägsgatan i centrala Sundsvall. Det nya kontoret utvecklas för att möta myndighetens uppdaterade arbetssätt och rustas med moderna lösningar för energi och teknik. Inflyttning beräknas ske i början på maj 2023.

 • 1 sep 2022
  Så blir fasaden på Högskolan Dalarnas nya campus i Borlänge

  Idag presenterar fastighetsägaren Diös och Högskolan Dalarna fasadutformningen på Högskolan Dalarnas nya campus i centrala Borlänge. Det blir en träfasad i värmebehandlad furu som kommer att stärka såväl projektets som byggnadens långsiktiga hållbarhetsprestanda. Utformningen sker i linje med Borlänge kommuns träbyggnadsstrategi och kommer att minska projektets klimatpåverkan.

 • 25 aug 2022
  Diös inleder samarbete med endurocykelstjärnan Filippa Ring

  Diös fortsätter skapa engagemang genom ambassadörer och inleder ett samarbete med endurocyklisten Filippa Ring som bor och tränar i Östersund och Åre. Syftet är att dela med sig av hur livet i Östersund kan se ut samt sprida bilden av en tillgänglig och attraktiv vardag i en 15-minutersstad.

 • 23 aug 2022
  Diös utvecklar ny träningsanläggning till Friskis&Svettis i centrala Borlänge

  I början av nästa år öppnar Friskis&Svettis Borlänge en ny träningsanläggning i fastighetsägaren Diös lokaler på Borganäsvägen. Genom att erbjuda en flexibel och tillgänglig anläggning med generösa öppettider är målet att bli det självklara gymmet för de som rör sig i centrum. Diös inleder utvecklingen av lokalen i början på september och invigningen beräknas ske i januari 2023.

 • 19 aug 2022
  Sensor Försäkring väljer expansiva Thulehuset i Umeå

  Snabbväxande Sensor Försäkring har på kort tid tredubblat antalet anställda och väljer nu att fortsätta sin tillväxtresa i moderna kontorslokaler i Thulehuset i Umeå. När fastighetsägaren Diös inledde utvecklingen av det nya kontoret – som blir beläget på ett eget våningsplan – stod varumärket, en stark företagskultur och ytor för såväl fokuserat arbete som gemenskap i fokus. Inflyttning beräknas ske i början på september.

 • 10 aug 2022
  Handelskedjan NORMAL öppnar i Diös lokaler i Falun

  I slutet av året kompletteras Faluns utbud av urban service med den snabbväxande danska handelskedjan NORMAL. Med fokus på att skapa en dynamisk och modern butiksupplevelse utvecklar fastighetsägaren Diös den nya butiken i markplansläge i Falan galleria.

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng