Våra städer

Skellefteå

Pågående grön revolution i norr

Skellefteå är staden som sjuder av framtidstro. Med industrin som stadig grund, en snabbt växande servicebransch och etableringen av Europas största batterifabrik är Skellefteå på stark frammarsch. Den pågående gröna industrirevolutionen i norra Sverige märks tydligt här med en stor svans av konsultbolagsetableringar och kringliggande service. Vi utvecklar våra fastigheter för att möta den stigande efterfrågan på kontor och förtätar stadskärnan med ett ännu starkare utbud. Kommunen driver tillväxt och bygger både bostadsrätter och hyresrätter för att välkomna alla som flyttar hit. Den myllrande stadskärnan erbjuder ett brett utbud av service, restauranger, kultur och inspirerande handel med både lokala aktörer och stora kedjor.

Moderna kontor, kultur och urban service

Genom att skapa fler attraktiva platser, med det moderna kontoret som självklart nav, gör vi Skellefteå till en av Sveriges mest inspirerande städer. Vårt mål är en brokig mix av moderna kontor, attraktiva bostäder, kultur och urban service – med både lokala och internationella varumärken – som möter den moderna stadsbons önskemål och behov. Det ger nya flöden av människor i stadens centrala delar och leda till att vi kan bibehålla och vidareutveckla en levande stadskärna. 

Det händer otroligt mycket i Skellefteå – här vill många leva och verka. Spännande bolag, aktiviteter och nyheter poppar upp överallt.

Upptäck Skellefteå i 3D

Klicka på knappen och utforska Skellefteå i vår virtuella 3D-karta. Kartan öppnas i ett nytt fönster.

Utforska Skellefteå
Skellefteå
74 402 Befolkning
32 Antal fastigheter
181 tkvm Uthyrningsbar yta
3,2 mdr Fastighetsvärde
I närheten av SKELLEFTEÅ Centrum
  • Våra fastigheter
  • Våra bostäder

Träffa vårt team

Jenny Forssell - Kommersiell förvaltare

jenny.forssell@dios.se

+46 10 470 98 52

Christoffer Widmark - Kommersiell förvaltare

+46 10 470 98 62

Erik Boström - Fastighetstekniker

0770 33 22 00

Läs mer om teamet här