01 mars 2021

Magnolia Blommor & Interiör öppnar i Söderbo

På gatuplan i ett av de nybyggda lägenhetshusen i stadskvarteret Söderbo på Bangårdsgatan i Östersund öppnar snart en ny butik – Magnolia Blommor & Interiör. I de nyproducerade lokalerna färdigställs just nu ett modernt butikskoncept med invigning beräknad till 25 mars 2021.

Nystartade Magnolia Blommor & Interiör grundades av floristerna Malin Bengtsson och Micaela Anderzon. Butiken kommer erbjuda blommor, inredning och servicetjänster inom floristområdet. Butiken blir en del av kvarterets serviceutbud.

– Vi är så glada över att välkomna Magnolia Blommor & Interiör till Söderbo. Vi fyller kvarteret med ett spännande innehåll som sätter en urban touch på området som bidrar till ett modernt utbud. Helt i linje med det är Magnolia Blommor & Interiör ett värdefullt och mycket välkommet tillskott, säger Viktoria Svande, uthyrare, Diös Östersund.

– Det känns helt rätt att etablera vår butik i Söderbo. Här finns det gott om bostäder och företag som gör platsen levande och flödesrik. 
Magnolia Blommor & Interiör.

– Vi vill bli det självklara valet för den som vill sätta guldkant på hemmet med färska blommor eller trendiga inredningsdetaljer, eller är på jakt efter en present till en vän. Vi ser mycket fram emot öppning i slutet av mars, säger Malin Bengtsson och Micaela Anderzon, ägare, Magnolia Blommor & Interiör.

Läs mer om företaget på magnoliablommor.com

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng