02 oktober 2020

Smarteyes blir ny hyresgäst i centrala Östersund

I början av oktober 2020 slår Smarteyes upp portarna till sin nya butik med nytt koncept på Prästgatan i centrala Östersund och i samband med det blir de ny hyresgäst till oss. Här kommer östersundsborna få ta del av Smarteyes nya butikskoncept med hela deras sortiment. Öppning planeras till 1 oktober.

Smarteyes grundades 2007 och har idag ett 80-tal butiker i Sverige, Tyskland och Danmark. Smarteyes erbjuder ett brett sortiment av egendesignade bågar, linser och solglasögon. I den nya butiken i Östersund kommer deras kunder få ta del av den nya konceptbutiken, som erbjuder ny kundupplevelse som bygger på att inspirera och förenkla för kunden.

– Vi är glada över att välkomna Smarteyes som ny hyresgäst till oss. Det känns riktigt bra att kunna erbjuda en lokal perfekt anpassat till deras nya koncept. Vi önskar de all lycka till i deras nya lokal, säger Emma Widegren, förvaltare, Diös.

– Östersundsborna har genom året visat att de gillar vårt koncept som bygger på att det ska vara enkelt, prisvärt och roligt att köpa glasögon och linser, och vi ser en stor potential här framöver. Därför är vi glada över att kunna erbjuda ännu bättre service till fler kunder i vår nya lokal med vårt nya butikskoncept, som bygger på inspiration och att ge en ny köpupplevelse för kunden. Butiken kommer att få hela vårt sortiment inklusive vårt nyligen lanserade sportglasögonsortiment, och vi är övertygade om att Östersundsborna kommer uppskatta detta, säger Anders Zanton, Sverigechef på Smarteyes.

För ytterligare information kontakta gärna:
Emma Widegren, förvaltare, Diös
Telefon: 010-470 96 14
E-post: emma.widegren@dios.se

Anders Zanton, Sverigechef, Smarteyes
Telefon: 073-849 96 00
E-post: anders.zanton@smarteyes.se

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng