SKELLEFTEÅ

Centrum

Guldtorget
Mitt i smeten i ett pulserande handels- och hotelldistrikt har du nära till precis allt. Du promenerar lätt till stans många restauranger, resecentrum och ett brett utbud av butiker. Det är en spännande plats med stor potential och en självklar mötesplats.

Kulturdistriktet
Ett stenkast från torget ligger Skellefteås kreativa hub med det vackra kulturhuset Sara som en träjuvel i stadskronan. Kringliggande fastigheter inrymmer såväl restauranger och uteliv som kreativa företag och mysiga bostäder. Flera anrika fastigheter har spännande historia och högt kulturvärde med fasadmålningar och konstverk i trapphusen. Möjligheterna för utveckling är oändliga med exempelvis framtida gröna stråk och inramat litet torg för servering och umgänge. Resecentrum ligger endast någon minuts promenad bort.


Parkstråket
Kring stans vackraste park och ner mot Skellefteälven hittar du lugnet i händelsernas centrum. Här är känslan social och gemytlig med gemenskap, grönska och stadspuls blandat med avslappning och skönt häng. Moderna kontor i byggnader med mycket historia samsas med många restauranger och butiker.

Träffa vårt team

Jenny Forssell - Kommersiell förvaltare

jenny.forssell@dios.se

+46 10 470 98 52

Christoffer Widmark - Kommersiell förvaltare

+46 10 470 98 62

Erik Boström - Fastighetstekniker

0770 33 22 00

Läs mer om teamet här