SUNDSVALL

Södra kajen

Expansivt för företag och bostäder
Här växer Sundsvalls nya stadsdel fram i ett expansivt område för företag och bostäder. Sundsvall har ett levande stadsliv med restauranger, kultur, shopping och gångavstånd till det mesta som staden har att erbjuda. Cykelavstånd till natur- och grönområden samt badplatser, idrottsanläggningar och skolor. Stenstan är Sundsvall vackra stadskärna från sent 1800-tal där Norrland möter Europa med praktfulla stenhus och dekorerade fasader.


Kommunikationer
Busslinjer trafikerar området och från Södra Kajen är det cirka 15 minuters promenad till Sundsvalls resecentrum, stadens nav för tåg- och busstrafik. Sundsvall satsar stort på hållbara transportalternativ med gott om cykelvägar och satsningar på ett utvecklat busscentrum mitt i city (Hållplats Stenstan).  Det är cirka 2–5 minuter med bil till norra och södra påfarten till E4 och cirka 15 minuters bilfärd till Sundsvall-Timrå flygplats.

Nära till allt
I absolut närhet och inom cykelavstånd finns livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, bibliotek och kulturhus, spa och äventyrsbadhus, gym, friluftsmuseum, lekplatser, grillplatser och Södra bergets och Norra friluftscentrum.

Träffa vårt team

Susanna Johansson - Kommersiell uthyrare

susanna.johansson@dios.se

+46 10 470 96 64

Anna Dahlgren - Affärschef

anna.dahlgren@dios.se

+46 10 470 96 57

André Westergren - Säkerhetschef

andre.westergren@dios.se

+46 10 470 96 63

Läs mer om teamet här