02 oktober 2020

3 800 kvadratmeter kontor till Tele2 i centrala Sundsvall

Vi utvecklar och hyr ut ett nytt modernt kontor till Tele2 i IN:Gallerian i hjärtat av Stenstaden i centrala Sundsvall. Den nya kontorsmiljön kommer att rymma 300 arbetsplatser och etableringen bidrar till ökade flöden av människor i stadskärnan. Avtalstiden för uthyrningen är 10 år och årshyran uppgår till 9 mkr. Inflyttning är beräknat till hösten 2021.

Tele2 lanserar ett nytt kundservicecenter för fast och mobil uppkoppling samt underhållning, och samlar all verksamhet i Västernorrland i ett toppmodernt kontor mitt i centrala Sundsvall. Etableringen innebär att vi utvecklar plan två och tre i fastigheten Lyckan 6 och konverterar bland annat en tidigare butiksyta till det nya kontoret, på motsvarande drygt 3 800 kvadratmeter. Att öka flödet av människor i centrum är en viktig pusselbit i bolagets utvecklingsplan för IN:Gallerian och det nya stadskvarteret, som även inkluderar det blivande Clarion-hotellet.

– Det känns fantastiskt att äntligen få berätta om Tele2’s etablering i Sundsvall. Det innebär att hundratals människor kommer att arbeta, vistas, äta, shoppa och ta del av stadens utbud – varje dag. Den nya kontorsetableringen skapar tillsammans med PickPackPost, restauranger, caféer och butiker en attraktiv plats med urban service och moderna kontor, helt i linje med vår vision om att göra Sundsvall till en av Sveriges mest inspirerande städer, säger Sofie Stark, fastighetschef, Diös.

– Vi vill vara en så attraktiv arbetsgivare som möjligt i regionen och vi tror att det nya moderna kontoret kommer bli Sveriges bästa kundservicekontor både för våra anställda och för våra kunder, säger Samuel Skott, kommersiell chef, Tele2.

För ytterligare information kontakta gärna:

Sofie Stark, fastighetschef, Diös
Telefon: +46 702 24 83 86
E-post: sofie.stark@dios.se

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng