SUNDSVALL

Västermalm

Västra delen av city är ett expansivt område med nya företag, bostäder och populära Metropol företagshus. Här ligger också stadens universitet, Mittuniversitet. Sundsvall har ett levande stadsliv med restauranger, kultur, shopping och med gångavstånd till det mesta som staden har att erbjuda. Cykelavstånd till natur- och grönområden samt badplatser, idrottsanläggningar och skolor.  Stenstan är Sundsvall vackra stadskärna från sent 1800-tal där Norrland möte Europa med praktfulla stenhus och dekorerade fasader.

Kommunikationer
Busslinjer trafikerar området och från Västermalm är det cirka 20 minuters promenad till Sundsvalls resecentrum, stadens nav för tåg- och busstrafik. Sundsvall satsar stort på hållbara transportalternativ med gott om cykelvägar och satsningar på ett utvecklat busscentrum mitt i city (Hållplats Stenstan).  Det är cirka 2–5 minuter med bil till norra och södra påfarten till E4 och cirka 15 minuters bilfärd till Sundsvall-Timrå flygplats.

Nära till allt
I absolut närhet och inom cykelavstånd finns livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, bibliotek och kulturhus, spa och äventyrsbadhus, gym, friluftsmuseum, lekplatser, grillplatser och Södra bergets och Norra friluftscentrum.

 

Träffa vårt team

Susanna Johansson - Kommersiell uthyrare

susanna.johansson@dios.se

+46 10 470 96 64

Anna Dahlgren - Affärschef

anna.dahlgren@dios.se

+46 10 470 96 57

André Westergren - Säkerhetschef

andre.westergren@dios.se

+46 10 470 96 63

Läs mer om teamet här