UMEÅ

Östteg

Strategiskt beläget för företagare
Industriområdet Östteg i Umeå är en av de mest attraktiva platserna för företagare som söker en plats att etablera sin verksamhet. Området är strategiskt beläget med goda kommunikationer och närhet till både staden och naturen. Med modern infrastruktur och högkvalitativ service är Östteg det perfekta valet för alla typer av företag, oavsett bransch eller storlek. Här finns ett brett utbud av fastigheter och tomter för industri- och lagerändamål, vilket ger företagarna möjlighet att skräddarsy sin verksamhet efter sina unika behov. Industriområdet har också en utmärkt logistisk position med närhet till både Umeå flygplats och Umeå hamn, vilket gör det enkelt för företagen att importera och exportera varor och tjänster. Dessutom finns det gott om parkeringsplatser och bra transportmöjligheter för både personal och kunder.  

Vackra omgivningar och goda kommunikationer
Östteg ligger Umeälvens södra sida. Många njuter av den vackra älvsbanken på cykel och till fots. Här finns också Lundabron, Sveriges längsta hängbro för gång- och cykeltrafik.  En av stadsdelens pärlor är Bölesholmarna. Där finns lummiga och älvsnära promenader, grillplatser och en badplats för stora och små.  Promenadavstånd och fina cykelvägar till city. God busskommunikation till Universitet, NUS och övriga delar av staden. Från Östteg har du även nära till Umeå Airport. 

Stort serviceutbud
På Östteg har du nära till butiker och service. Det finns välsorterade livsmedelsbutiker, apotek, hälsocentral, gym, förskolor och skolor. Med enkelhet når man även Söderslätts handelsområde där ni finner Avion och Ikea som utgör Umeås södra entré och nyaste handelsplats. Är man dessutom hockeyintresserad finns Björklövens hemmarink bara ett stenkast från. 

Träffa vårt team

David Nygren - Uthyrare

david.nygren@dios.se

+46 10 470 98 55

Anders Mauree - Fastighetstekniker

0770-33 22 00

Bengt Nordmark - Teknisk förvaltningsansvarig

bengt.nordmark@dios.se

+46 10 470 98 60

Läs mer om teamet här