Våra städer

Åre

Spännande näringsliv i storslagen fjällmiljö

Åre har gått från renodlad skidort till populär åretruntdestination och kallas ibland för norra Europas alpina huvudstad. Det har också blivit en av landets hetaste platser för företagsetableringar, nätverkande och gastronomi. Här brinner folk för både sitt jobb och för sin fritid. Allt fler stora aktörer väljer att etablera sig här och ser enorma fördelar i både livskvalité och affärsmöjligheter. Vi utvecklar Årekompaniet som mötesplats för näringslivet, investerar i moderna kontor vid Åre torg och skapar en ny spännande företagshub i uppdaterade lokaler på Årevägen 55.

Moderna kontor, kultur och urban service

Genom att skapa fler attraktiva platser i centrum gör vi Åre till en av Sveriges mest inspirerande orter. Vårt mål är en brokig mix av moderna kontor, kultur och urban service – med både lokala och internationella varumärken – som möter den moderna Årebons önskemål och behov. Det ger nya flöden av människor i ortens centrala delar och leder till att vi kan bibehålla och vidareutveckla ett levande centrum. 

Service
Åre har ett stort utbud av restauranger, butiker, hotell och aktivitetsbolag. Här finns även hälsocentral, tandläkare förskolor och skola.

Kommunikation
Tåg från Stockholm och Norge stannar mitt i centrum och det finns goda möjligheter att transportera sig kollektivt med hjälp av skidbussar och länsbussar. God tillgänglighet på taxi och transfer. Närmaste flygplats är Åre Östersund Flygplats på Frösön en dryg timmas bilfärd bilfärd bort samt Trondheims internationella flygplats, ca två timmar bort.

Omgivning
Åre är vackert beläget vid foten av Åreskutan invid Åresjön med storslagna fjällvyer. Det finns ett stort utbud av restauranger, butiker, hotell och aktivitetsbolag. Här finns även hälsocentral, tandläkare förskolor och skola.

 

Åre är speciellt med sina magiska vyer, starka entreprenörsanda och ett utbud av företag, restauranger och nöjen värdiga en storstad

Ta plats i Åre

Nu kan vi erbjuda attraktiva kontorsytor i Hus 1 på Årekompaniet. Med fokus på hållbarhet skapar vi kontor som stimulerar alla sinnen och främjar en aktiv livsstil – med en naturnära atmosfär, kreativa utrymmen och en hisnande utsikt över fjälltopparna. Ni kan hyra allt från ett par hundra kvm till flera våningsplan på 600 kvm vardera. Här finns alltså alla möjlgheter att skapa en kontorsmiljö helt anpassad efter er verksamhet!

Vill du ta plats i Årekompaniet? Läs mer här 

 

 

 

Upptäck Åre i 3D

Klicka på knappen och utforska Åre i vår virtuella 3D-karta. Kartan öppnas i ett nytt fönster.

Utforska Åre
Åre
12 330 Befolkning
6 Antal fastigheter
30 tkvm Uthyrningsbar yta
650 mkr Fastighetsvärde
I närheten av ÅRE Centrum
  • Våra fastigheter
  • Våra bostäder

Träffa vårt team

Cristin Seger - Kommersiell Förvaltare

cristin.seger@dios.se

+46 10 470 96 12

Johan Fryksborn - Affärschef

johan.fryksborn@dios.se

+46 10 470 96 04

Johannes Sjölander - Projektledare

+46 10 470 95 54

Läs mer om teamet här