23 juni 2020

Diös utvecklar nya lokaler till Apoteket Hjärtat i centrala Borlänge

Nu är det klart att Apoteket Hjärtat tar plats i nya ytor i fastighetsägaren Diös lokaler på Sveagatan i centrala Borlänge. Med start i höst påbörjar Diös utvecklingen av de nya verksamhetsanpassade lokalerna inför Apoteket Hjärtats inflytt i början på december 2020.

Apoteket Hjärtat ingår i ICA-koncernen och är en av Sveriges största apotekskedjor med över 390 apotek. Fastigheten Mimer, där Apoteket Hjärtat har sina befintliga lokaler, står inför en omfattande utveckling i och med att Högskolan Dalarna flyttar in till stadskärnan.

– Det känns fantastiskt att kunna erbjuda Apoteket Hjärtat nya ändamålsenliga lokaler på ett nytt läge i city. Nu ser vi fram emot att utveckla högklassiga apotekslokaler på Sveagatan och att omvandla fastigheten Mimer till framtidens högskola, säger Tobias Norestrand, förvaltare, Diös.

– Vi är glada över att fortsättningsvis finnas i centrala Borlänge. Vi lägger stor vikt vid välplanerade ochrymliga lokaler som gör oss tillgängliga för alla våra kunder. Nu ser vi fram emot att slå upp dörrarna tillvårt nya apotek i december, säger Peter Hallberg, etableringschef, Apoteket Hjärtat.

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng