04 mars 2021

Diös utvecklar kontor för två företag i centrala Borlänge

Under våren 2021 utvecklar vi moderna kontor till två företag i centrala Borlänge. Det är rekryterings- och konsultföretaget Lundin & Boström som den 1 april tar plats i nya lokaler på Målaregatan, och i samband med det anpassas deras tidigare kontorsyta på Borganäsvägen för ingenjörsbyrån Svekons inflyttning i början av juni.

Som tidigare berättats satsar vi på flera ställen i Borlänge: dels i den expansiva stadskärnan där det planeras för Högskolan Dalarnas nya campus, bostäder och etableringar inom urban service, men också genom skapandet av Trafikverkets nya kontor på Röda vägen. Både Lundin & Boströms och Svekons lokaler utvecklas för att möta framtidens behov inom de respektive branscherna.

– Området kring Borganäsvägen och Målaregatan är under stark tillväxt med många spännande planer, därför känns det mycket roligt att vi får möjlighet att utveckla både Lundin & Boström och Svekons nya kontorsmiljöer här. Vi önskar båda företagen varmt lycka till i sina nya lokaler, säger Stefan Carlsson, uthyrare, Diös Dalarna.

Lundin & Boström, som varit hyresgäst hos Diös sedan 2016, är ett rekryterings- och konsultföretag som sedan starten 2008 hjälpt företag hitta rätt i rekryteringsprocessen.

– Vi uppskattar den nära dialog vi haft med Diös under processen att hitta en ny lokal som i större utsträckning tillgodoser våra behov. Det känns riktigt bra att vi blir kvar i kvarteret i lokaler som passar oss ännu bättre, säger Peter Boström, vd, Lundin & Boström.

Ingenjörsbyrån Svekon är verksamma inom mekanik, mjukvaruutveckling, industridesign, projektledning m.m och har funnits i Borlänge sedan 2020.

– Vi är inne i en expansiv fas där våra nya lokaler blir en viktig milstolpe för att kunna växa ytterligare. Som kreativt och framåtlutat bolag är det viktigt för oss att finnas i ett aktivt område där det skapas rätt förutsättningar för framtida utveckling, och det känner vi att det finns här, säger Frida Prästings, Business Area Manager – Borlänge, Svekon.  

Läs mer om Svekon på svekon.se

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng