08 januari 2021

Nytt flaggskeppsgym till Member 24 i Gävle

Med start i januari utvecklar vi en komplett träningsanläggning till gymkedjan Member 24 på Västra Vägen vid Gävles västra inlopp. Den nya anläggningen får generösa lokaler som bland annat kommer inrymma gym, gruppträning och ytor för funktionell träning. Invigning är beräknad till oktober 2021.

Member 24 driver gym i retrostil i Gävle, Västerås, Eskilstuna, Stockholm, Falun, Söderhamn och Sandviken. Alla gym har öppet dygnet runt och erbjuder utrustning av god kvalitet från välkända varumärken. Member 24 är sedan tidigare hyresgäst hos oss i Konvaljen i centrala Gävle där de driver en mindre, cityanpassad, anläggning.

– Member 24s satsning sätter en aktiv och hälsostärkande touch på västra delen av stan. Vi moderniserar en befintlig fastighet och fyller den med något helt nytt, urbant och spännande – helt i linje med vår utvecklingsplan för Gävle, säger Daniel Jansson Westblom, uthyrare, Diös Gävle.

Den nya anläggningen på Västra Vägen blir gymkedjans hittills största satsning i Sverige och det var flera faktorer som gjorde våra lokaler till en självklar plats för etableringen.

– Vi ser fantastiska möjligheter med att etablera vårt flaggskeppsgym på just denna plats. Det är ett tillgängligt läge med närhet till centrum, goda kommunikationer och ett stabilt flöde av människor som vistas i området. Dessutom finns det härliga grönområden precis intill där vi har ambitionen att erbjuda utomhusträning när vädret tillåter, säger Roger Baburin, ägare, Member 24.

Etableringen innebär ett flertal nya arbetstillfällen i Gävle då Member 24 kommer att rekrytera receptionspersonal, säljare, instruktörer och personliga tränare i samband med öppningen.

Läs mer om Member 24 på member24.se

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng