23 januari 2018

Nya moderna lokaler till Swedbank i centrala Mora

Den 1 maj 2018 flyttar Swedbank in i nya moderna lokaler på Kyrkogatan mitt i centrala Mora. Vi utvecklar just nu det nya kontoret med flexibla arbetsplatser och attraktiva ytor för kundbesök och möten. Swedbanks flytt är också del av våra utvecklingsplaner för Mora centrum.

Swedbank är hyresgäst hos oss i flera städer såsom Luleå, Skellefteå, Östersund och Falun. På det nya kontoret i Mora kommer 25 personer att arbeta.

- Det känns riktigt bra att kunna erbjuda Swedbank nya lokaler mitt i Mora. Vi har tillsammans med dem tagit fram en lösning för ett modernt kontor, som också är anpassat efter Swedbanks lokalprogram. Det ligger helt i linje med vår strategi om stadsutveckling. Nu påbörjas arbetet med att färdigställa allt inför inflytt i början av maj, säger Bengt Eveby, affärsutvecklare, Diös.

Det blir ett lyft både för våra kunder och oss 25 medarbetare när Mora-kontoret nu flyttar in i nya moderna lokaler. Lokalernas utformning har skett i nära samarbete med Diös, och vi har uppskattat att de varit så lyhörda för våra önskemål. De nya lokalerna är verkligen anpassade efter våra behov, säger Alexandra Bennström, kontorschef, Swedbank Mora 

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng