06 november 2020

Årets studentfavorit på Guldgalan 2020

Vi är så hedrade och glada över att motta priset Årets studentfavorit på Guldgalan 2020, ett pris som vi är otroligt stolta över.

Guldgalan hyllar varje år handlingskraft och företagsamhet i Jämtland och Härjedalen, den här gången sändes galan live på op.se med musik, underhållning och intressanta gäster. I år nominerades Diös i kategorin Årets Studentfavorit, ett pris där studenterna själva nominerar företagen.  

Företagen som nomineras ska vara en förebild i arbetet med studenter, arbeta innovativt och anpassa sig till nutida och framtida krav från omvärlden och medarbetare samt ta sitt ansvar för en hållbar framtid och en trygghet för sin organisation och omgivning.

Motivering: ”Hos DIÖS finns en öppen, tillåtande och ödmjuk arbetsmiljö. Här värnar man om ny och ung kompetens eftersom att man har mycket att lära av studenterna. Ledarna på Diös satsar, litar på och har sina medarbetares bästa som främsta fokus. De unga är framtiden och det tar DIÖS fastigheter fasta på!”

På kvällen den fjärde november avgjordes årets digitala Guldgala där Diös fick motta priset för Årets Studentfavorit, ett pris som vi är otroligt stolta över.

Mer info om Guldgalan på guldgalan.se

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng