29 oktober 2020

Sju nya entreprenörer tar plats på C:nen i centrala Östersund

Under våren 2020 lanserade vi konceptet C:nen, den första flexibla marknadsplatsen för hållbar utveckling, i centrala Östersund. Nu är det klart att sju nya entreprenörer tillfälligt intar C:nen för att fysiskt positionera sitt varumärke i stadskärnan fram till årsskiftet.

C:nen skapades för att möjliggöra samarbete och tillväxt för lokala entreprenörer inom hållbar utveckling. Genom korta, flexibla kontrakt med möjlighet att hyra efter behov får platsen ett jämt flöde av entreprenörer och innehåll. De senaste entreprenörerna att ta plats på C:nen är Konstkonsulten, Katja Keramik, Mattmars Prästgård, Annasol Hoflin, TovaDani, Sandra Bagge och Olga Bachila.

– Vi är fantastiskt glada över att hälsa sju nya entreprenörer varmt välkomna till C:nen. De är stadens inkubatorer och otroligt viktiga i vårt arbete med Östersunds stadsutveckling. I och med att platsen regelbundet fylls med nytt innehåll kan vi erbjuda Östersundsborna ett relevant utbud. Dessutom bidrar flödet till att vi hela tiden får nya idéer om hur vi kan utveckla konceptet, säger Malin Runberg, förvaltare, Diös

Estefanía Coral Andrade, delägare av Vågen som är en av C:nens bärande aktörer, har en central roll i driften av marknadsplatsen.

Det bästa med C:nen är att vi som entreprenörer, utifrån våra behov och förutsättningar, kan bestämma hur stor yta vi behöver och hur länge vi vill finnas på plats.
Estefanía Coral Andrade.  

- C:nen ger oss som brinner för hållbar utveckling en plattform att skapa smarta och hållbara lösningar för framtidens städer. Vi är mycket glada över Diös initiativ och vårt samarbete, säger Estefanía Coral Andrade, delägare, Vågen.  

Läs mer om C:nen

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng