Case
31 jan 2018

Pressbyrån har öppnat i Kärnan i Östersund

Pressbyrån har öppnat en butik på andra våningen i Kärnangallerian i Östersund. Lokalen får även egen entré från Kyrkgatan för att kunna utöka öppettider med kvällsöppet.

- Vi har letat efter en ny lämplig lokal i centrum av Östersund och när denna möjlighet öppnade sig i Kärnangallerian tvekade vi inte en sekund. Vi har sedan tidigare två Pressbyråer belägna vid järnvägsstationen och sjukhuset och har letat med ljus och lykta efter ytterligare ett läge i denna expansiva stad. Kärnangallerian är inte bara ett nav för shopping utan också en plats för att umgås. I denna kontext passar Pressbyråns koncept in mycket bra. Det är jättekul att få möjlighet att öppna ytterligare en Pressbyrå med detta fantastiska läge i Östersund, som kan erbjuda den bredd och helhet som Pressbyrån kan. Vi ser fram emot att få erbjuda förstklassig service till Östersundsborna, säger Malin Flink, distriktschef, Pressbyrån.


I Pressbyråns satsning att täcka hela området från Uppsala till Luleå har turen åter igen kommit till Östersund. Den nya butiken i Kärnangallerian kommer byggas enligt Pressbyråns nya butikskoncept med en varm och öppen miljö. För att fortfarande ha öppet när resten av gallerian är stängd, kommer butiken öppna upp ytterligare en ingång från gatan utöver den inifrån gallerian.

- Pressbyrån kommer att komplettera Kärnans övriga utbud riktigt bra och med möjlighet till att ha öppet även efter gallerians stängning genom ytterligare egen entré från Kyrkgatan, ökar vi tillgängligheten för kunderna, säger Malin Runberg, affärsområdeschef, Diös Jämtland.

Läs mer om Pressbyrån här: https://www.pressbyran.se/

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng