20 oktober 2020

Applebutiken Appricot etablerar sig i Diös lokaler i centrala Åre

I slutet av 2020 får Åre en helt ny butik när Apple-återförsäljaren Appricot etablerar sig i Diös lokaler i Centrumhuset i centrala Åre. Butiken, som kommer att vara öppen året runt, kommer att erbjuda Apples hela sortiment samt service, reparationer och tillbehör för det digitala livet på kontoret och fritiden. Öppning planeras till första veckan i december.

Appricot är Sveriges senaste Apple Premium-återförsäljare och har idag butiker i Stockholm, Örebro och Uppsala. Butiken erbjuder Apples hela sortiment av produkter, original service och reservdelar. Etableringen blir något helt nytt i Åre och kompletterar befintligt utbud i linje med Diös strategi om att fylla Åre med ett urbant utbud av service och tjänster.

- Vi är glada över att kunna presentera en ny spännande etablering i centrala Åre. Appricot blir ett starkt tillskott i byn och vi är övertygade om att de kommer bli en uppskattad butik av både Årebor och besökare. Vi ser fram emot ett gott samarbete och önskar Appricot varmt välkomna till oss och till Åre, säger Henrik Sjöstrand, uthyrare, Diös.

- Vi tror stenhårt på Åre och ser fram emot att erbjuda företag och privatpersoner tillgång till Apples produkter och service året runt. Vi öppnar i början av december och ser fram emot att vara igång till den riktiga julhandeln, säger Peter Selemark, VD, Appricot.

Tillväxten i Åre är spännande och vi vill gärna göra det ännu bättre att bo och verka lokalt, minska behovet av resor och bidra med service och spännande utbud lokalt.
Peter Selemark, VD, Appricot.

Läs mer om Appricot på appricot.se

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng