Case
01 aug 2019

Färghandelskedjan Happy Homes tredubblar sina ytor Borlänge

I maj hade färg-,tapet-,kakel- och golvbutiken Happy Homes nyöppning för sina nya, totalutvecklade lokaler i Södra Backa i centrala Borlänge. Ökad efterfrågan på bygg- och renoveringsmaterial föranledde expansionen som innebar flytt till grannlokalen på Hammargatan.

Happy Homes, som är Sveriges äldsta färghandelskedja, har nu tredubblat sina ytor i Borlänge. Förutom större ytor har de även utökat sitt sortiment och börjat planerat för att anställa fler medarbetare.  

- Det är fantastiskt att se att handeln blomstrar i Borlänge. Happy Homes är en spännande hyresgäst som bidrar till ökade flöden av människor till Södra Backa. Vi önskar Malin och gänget all lycka, säger Tobias Norestrand, förvaltare, Diös. 

- Jag har varit delägare i butiken sedan 2012 och är nu ensam ägare. I samband med det vill jag utveckla både vårt utbud och våra servicetjänster för att vara det självkalra valet för färg, golv- och tapetkunden. Vi hjälper dem att hitta hemkänslan både inomhus och utomhus. Vi är glada över att vårt samarbete med Diös har lett oss till nya fina lokaler på ungefär samma plats som tidigare, säger Malin Sjöblom, ägare, Happy Homes. 

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng