Case
04 apr 2019

Nya lokaler till expansiva Norconsult i Borlänge

En av Nordens största rådgivare inom samhällsplanering, Norconsult, expanderar sina ytor i Borlänge. Bolaget etablerade sig i Diös lokaler på Borganäsvägen i mitten av 2018 och flyttar i början av sommaren in i sina utökade lokaler på samma adress med en total yta om 470 kvadratmeter.

Norconsult säljer kvalificerade arkitekt-, miljö- och tekniska konsulttjänster inom samhälls- byggnadssektorn. Genom sin specialistkompetens inom sitt område är visionen att vara en av de tre främsta konsulterna inom samhällsbyggnad i Sverige. Företaget har ett etablerat hållbarhetstänk från idé till färdig lösning.

- Det är jättekul att vi har en kontorsetablering som vågar satsa och utvecklas i våra lokaler i Borlänge. På ett år har Norconsult fördubblat sina ytor vilket visar på en stark marknad här i Borlänge. Företaget bidrar definitivt till vår strategi om stadsutveckling genom att fortsätta satsa på moderna lösningar med hög efterfrågan, säger Tobias Norestrand, förvaltare, Diös.

- Vårt första år i Diös lokaler har verkligen varit lyckat. Vi fortsätter ta marknadsandelar i ett starkt Borlänge och ser fram emot att fortsätta utvecklas och växa i takt med det, säger Pär-Eric Eriksson, teamchef infrastruktur, Norconsult.

 

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng