17 oktober 2022

Välkommen till kontorshotellet på Engelbrektsgatan

Vad har AMBERLINEPARTNER AB, Fastighetsägarna och Tomra Systems gemensamt? Jo, de har alla valt kontorshotellet på Engelbrektsgatan som utgångspunkt för sina verksamheter. Jobbar du på distans men saknar känslan av gemenskap och att ha någon att prata med vid kaffemaskinen?  Eller driver du en startup och behöver en strategisk plats att skala upp verksamheten på? Då kan vårt kontorshotell vara rätt för dig!

Kontorshotellet erbjuder ovärderliga möjligheter att stärka ditt nätverk och hitta nya affärsmöjligheter. Här skapar du din kreativa högborg i ett eget kontorsrum, och delar bl.a. mötesrum och lunchrum med andra aktiva företagare. Lokalerna har utvecklats med höghastighetsinternt, smarta lösningar för energi och teknik och charmig inredning – stämningen är lika trivsam och familjär som människorna som finns i huset. 
 
Toppläge i stan
Från Engelbrektsgatan har du nära till allt centrala Falun har att erbjuda; restauranger, butiker, caféer, gym och annan urban service. Här är det lätt att lämna bilen hemma – inom några minuters promenadavstånd når du både Knutpunkten (stora busstorget) samt Faluns Centralstation. I anslutning till kontorshotellet finns gott om parkeringar för både bil och cykel. 

Som hyresgäst i kontorshotellet får du tillgång till: 

  • Arbetsplats i eget rum
  • Tillgång till alla gemensamma ytor.
  • Höghastighetsinternet*
  • Skrivare/kopiering*
  • Gratis kaffe/te! 

Och mycket mer. Låter detta som något för dig?
Klicka här för att se lediga ytor och lämna en intresseanmälan. 

Du tecknar eget abonnemang på internet och skrivaren*

Frågor eller funderingar om kontorshotellet? Kontakta:
Sandra Östlund, kund- och kontorskoordinator, Diös Falun
Tel: 010-470 97 53
E-post: sandra.ostlund@dios.se

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng