08 december 2022

NORMAL öppnar i centrala Falun

I slutet av året kompletteras Faluns utbud av urban service med den snabbväxande danska handelskedjan NORMAL. Med fokus på att skapa en dynamisk och modern butiksupplevelse utvecklar vi den nya butiken i markplansläge i Falan galleria.

NORMALs affärsidé är att sälja vardagliga produkter från kända varumärken inom bland annat hudvård, hårvård, makeup och rengöring till fasta låga priser. Målet är att ge kunden en unik upplevelse vid varje besök och butikerna uppdaterar därför delar av sortimentet regelbundet. I samband med NORMALs etablering i Falun anställs ca 10 personer. Kedjans etablering i Falun blir den fjärde i Diös bestånd.

  Vi är mycket glada över att välkomna NORMAL till Falun. Det är ett koncept som stärker stadskärnans attraktionskraft i och med att det erbjuder något för alla. Tillsammans ska vi skapa en riktigt häftig butik på ett av stans mest flödesrika lägen, säger Stefan Carlsson, kommersiell förvaltare, Diös Falun.   

– Vi ser fram emot att växa i Dalarna genom att etablera vår första butik i Falun. NORMAL skiljer sig från andra detaljhandelskedjor med våra onormalt låga priser och det tror vi att Faluborna kommer att uppskatta. Falun har en levande och aktiv stadskärna och vår blivande butik blir strategiskt belägen i en mix av kompletterande butiker och restauranger, säger Jan Nyberg, landschef, NORMAL.

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng