24 augusti 2020

Omsorgsbolaget Liv ihop är ny hyresgäst i centrala Falun och Sundsvall

Omsorgsbolaget Liv ihop expanderar och väljer våra lokaler för sina nyetableringar i centrala Falun och Sundsvall. Vi utvecklar lokalerna i båda städerna till tillgängliga och funktionella mötes- och arbetsmiljöer. Liv ihop slog upp dörrarna till sitt kontor på Trädgårdsgatan i Sundsvall i början av augusti och väntas öppna upp sin verksamhet på Hälsingetorget i Falun den första september 2020.

Med drivkraften att alla människor ska ges bästa möjliga förutsättningar till ett bra liv erbjuder Liv ihop personlig assistans till personer med funktionsnedsättning, olika typer av boendestöd samt hemtjänst. Med stark tillväxttakt har bolaget senaste året etablerat flera nya lokalkontor, nu senast i Falun och Sundsvall.

– Vi är stolta och glada över att erbjuda Liv ihop ändamålsenliga och tillgängliga lokaler på markplan med närhet till parkeringsplatser och kommunikationer. Det är ett nytt spännande tillskott i huset och vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete, Jenny Svensson, förvaltare, Diös Sundsvall.

– Vi är så glada över att Liv ihop väljer att etablera sig i våra lokaler i centrala Falun. Vårt fokus har varit att skapa en inbjudande och tillgängliga miljö för såväl anställda som besökare. Vi hälsar Liv ihop varmt välkomna till Falun och till oss, säger Stefan Carlsson, uthyrare, Diös Falun.

– I och med våra etableringar i Sundsvall och Falun faller två viktiga pusselbitar på plats i vår tillväxt- och kvalitetsstrategi. Vi är mycket nöjda med våra nya lokaler och ser med stor glädje fram emot att höja livskvalitén för människor i båda städerna, säger Nils Stiernstedt, vd, Liv ihop.

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng