18 november 2019

Riksbyggen ny hyresgäst till Diös i centrala Gävle

Diös har tecknat avtal med bostadsutvecklaren och fastighetsförvaltaren Riksbyggen om att etablera sig på Marielundsvägen mitt i centrala Gävle. Lokalerna kommer att totalutvecklas till moderna kontorsytor. Inflyttning beräknas till april 2020.

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. De är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. I april 2020 flyttar de till Marielundsvägen, ett stenkast från stadskärnan, som är ett expansivt område med bra skyltläge samt parkerings- och kommunikationsmöjligheter.

- Det känns fantastiskt att få Riksbyggen som ny hyresgäst till oss och ser fram emot ett långt samarbete tillsammans. Tillsammans med övriga hyresgäster i kvarteret är vi övertygade om att de kommer bidra till att skapa en attraktiv plats med fler människor som rör sig i området, säger Daniel Jansson Westblom, uthyrare, Diös.

- Vi är verkligen glada över vårt nya läge som passar oss utmärkt bra med goda kommunikationsmöjligheter, skyltläge och access till större vägar från alla väderstreck. Det blir ett lyft för hela vår verksamhet! Här får vi plats att fortsätta utveckla vår förvaltningsverksamhet och bostadsmarknaden i Gävle med omnejd. Säger Anna Axelsson Lundberg, Marknadsområdeschef, Riksbyggen.

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng